Închide meniul

Ivan Mamut a ajuns golgheter după ce a plecat gratis de la FCSB. Tocmai a marcat un hattrick!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2023, 13:52

Reclamă
Ivan Mamut a ajuns golgheter după ce a plecat gratis de la FCSB. Tocmai a marcat un hattrick!

Ivan Mamut a ajuns golgheter după ce a plecat gratis de la FCSB

Ivan Mamut (dreapta), în timpul în care evolua la FCSB / Hepta

Ivan Mamut a ajuns golgheter după ce a plecat gratis de la FCSB. Atacantul în vârstă de 26 de ani evoluează la Terengganu FC, în Malaezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul meci, contra celor de la Kelantan, Mamut a realizat un hattick. El a marcat în minutele 14, 53 şi 66.

Ivan Mamut a ajuns golgheter după ce a plecat gratis de la FCSB

Fanii i-au spus „Erling Mamut” pe rețelele de socializare fostului atacant al lui FCSB şi Universitatea Craiova.

Mamut a marcat 15 goluri în 20 de meciuri jucate pentru Terengganu FC.

În Liga 1 Ivan Mamut nu a avut realizări prea mari şi a ajuns să fie criticat dur de Gigi Becali. Pentru FCSB a înscris un singur gol, iar pentru Universitatea Craiova a marcat 3 goluri în 26 de meciuri.

Reclamă

Gigi Becali: „Nu poate să facă o preluare”

Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare. Nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap! Mai are 6 luni contract”, declara Gigi Becali în iulie 2022.

Ivan Mamut e în prezent pe locul 4 în clasamentul golgheterilor din prima ligă malaeziană. El a ajuns la 10 reuşite în acest sezon în campionat. Echipa lui, Terrenganu, e pe locul 6, la 28 de puncte în spatele liderului Johor T, care are 20 de victorii în 20 de partide jucate!

Anunţul lui Gigi Becali despre transferuri înainte de Nordsjaelland – FCSB

Gigi Becali a spus că în funcţie de rezultatul meciului de joi, cu Nordsjaelland, va face politica de tranferuri. În spaţiul public s-a vehiculat informaţia că Becali l-ar fi transferat în secret pe Ştefănescu. Nordsjaelland – FCSB e transmis în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

„A plecat Edjouma. Așteptăm meciul de joi și apoi vorbim despre alte plecări. Depinde de meciul de joi. Nu cred că o să mai aduc jucători. Cu Ștefănescu nu e nimic adevărat. Nu l-am luat. Nu există așa ceva”, a spus Gigi Becali la playsport.ro.

În tur, FCSB – Nordsjaelland a fost 0-0

FCSB avea victorii pe linie în acest sezon, dar Nordsjaelland i-a stricat seria. Echipa lui Gigi Becali are acum şansa să îşi ia revanşa.

E doar fotbal. Sunt două echipe, una merge mai departe, alta nu. Nu există tragedii în fotbal pentru mine. Nu trebuie să sărbătorim prea tare când câștigăm sau să considerăm că e o tragedie dacă nu reușim. Domnul Becali vrea să câștigăm titlul, e normal, dar eu cred că toate competițiile sunt importante”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB l-a pierdut pe Malcom Edjouma, care a plecat în Italia pentru a semna cu Bari. În schimb, se amână debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB.

Doar Ngezana nu a venit cu noi, a avut acea problemă cu viza. Edjouma nu a făcut deplasarea, e istorie pentru club, a plecat. E un jucător bun, îi doresc succes în viitor. Alex Băluță poate juca, toți fotbaliștii sunt recuperați. Nu avem niciun accidentat”, a precizat antrenorul din acte al FCSB-ului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și