Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a spus că l-a transferat pe Marius Ştefănescu la FCSB. Ce a spus de Edjouma

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2023, 12:44

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a spus că l-a transferat pe Marius Ştefănescu la FCSB. Ce a spus de Edjouma

Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a spus că l-a transferat pe Marius Ştefănescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu este adevărat faptul că l-a transferat pe jucătorul celor de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Gigi Becali a spus că în funcţie de rezultatul meciului de joi, cu Nordsjaelland, va face politica de tranferuri. În spaţiul public s-a vehiculat informaţia că Becali l-ar fi transferat în secret pe Ştefănescu.

Reacţia lui Gigi Becali, după ce s-a spus că l-a transferat pe Marius Ştefănescu la FCSB

„A plecat Edjouma. Așteptăm meciul de joi și apoi vorbim despre alte plecări. Depinde de meciul de joi. Nu cred că o să mai aduc jucători. Cu Ștefănescu nu e nimic adevărat. Nu l-am luat. Nu există așa ceva”, a spus Gigi Becali la playsport.ro.

Malcom Edjouma a plecat din România şi va semna cu Bari

Malcom Edjouma a plecat din România şi va semna cu Bari. Mijlocaşul de la FCSB a plecat însoţit de Florin Vulturar, impresarul său.

Gigi Becali va primi 200.000 de euro pentru împrumutul mijlocaşului şi încă 600.000 de euro dacă italienii vor decide să îl cumpere definitiv.

Reclamă

Da, e un pas mare pentru mine. Sunt foarte fericit că am posibilitatea de a-mi arăta calitatea într-o altă țară. Trebuie să rămân concentrat și serios pentru a arăta și acolo ce am arătat în România, iar totul va fi în regulă.

Le doresc toate cele bune celor de la FCSB. Sper să intre în grupele Conference League și să câștige titlul„, a spus Malcom Edjouma la plecarea din ţară.

„Sper că da. El și-a dorit foarte mult acest transfer și într-un final am reușit să îl închidem. (Pleacă fericit de la FCSB sau mai degrabă supărat că nu prea a prins echipa în ultima perioadă?) Trebuie să îl întrebați pe el despre chestia asta. Eu sper că este fericit, e un pas important pentru el. Bari e echipa a doua a lui Napoli și are șansa lui.

Reclamă 4 / 0/3

(Mai urmează și alte plecări de la FCSB?) Este posibil orice în perioada de transferuri. O să vedem în zilele următoare”, a spus Florin Vulturar la plecarea din România, conform prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și