Închide meniul

James Rodriguez a semnat cu Sao Paulo! Mijlocaşul columbian revine în America de Sud după 13 ani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 9:35

James Rodriguez a semnat cu Sao Paulo! Mijlocaşul columbian revine în America de Sud după 13 ani

Mijlocaşul columbian James Rodriguez a semnat cu Sao Paulo

James Rodriguez / Profimedia

Mijlocaşul columbian James Rodriguez a semnat cu Sao Paulo, după ce a plecat de la Olympiacos Pireu în aprilie, a anunţat, sâmbătă, clubul brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a semnat un contract pe doi ani, ajungând astfel la al patrulea său club în tot atâtea sezoane, după ce în 2021 s-a alăturat lui Everton pentru un sezon, înainte de a fi vândut clubului qatariot Al-Rayyan şi de a se alătura lui Olympiakos în sezonul trecut, prin transfer gratuit.

James Rodriguez a semnat cu Sao Paulo! Mijlocaşul columbian revine în America de Sud după 13 ani

Prin venirea la Sao Paulo, Rodriguez se alătură unui al zecelea club profesionist din zece ţări diferite de când şi-a început cariera la Envigado, în Columbia, în 2006.

Rodriguez a jucat pentru mai multe cluburi europene de top, precum Porto, Monaco şi Real Madrid, şi a câştigat Gheata de Aur la Cupa Mondială din 2014, după ce a marcat de şase ori la acest turneu. El a câştigat Liga Campionilor de două ori cu Real şi La Liga de două ori, după ce a câştigat Liga Europa cu FC Porto, potrivit news.ro.

Reclamă

Rodriguez a fost sub contract cu Real în perioada 2014-20, dar a fost împrumutat doi ani la Bayern Munchen, între 2017 şi 2019, unde a câştigat două titluri de campion în Bundesliga şi Cupa Germaniei.

James Rodriguez, băgat în încurcătură de un jucător român: „Cine e ăsta?”

James Rodriguez a fost băgat în încurcătură de un jucător român. Starul columbian nu l-a recunoscut pe Ștefan Radu în timp ce realiza o provocare de tip „quiz” pe rețelele sociale.

Jucătorul de 31 de ani a dat curs unui joc viral din mediul online, în care utilizatorii trebuie să ghicească fotbaliștii după față.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul star de pe Santiago Bernabeu s-a descurcat excelent, ghicind mai mulți jucători, precum Salvatore Sirigu, Mats Hummels, Ivan Perisic și Leonardo Bonucci. Seria bună a lui James Rodriguez a fost întreruptă de apariția lui Ștefan Radu.

Mijlocașul sud-american nu l-a recunoscut pe fundașul român de la Lazio și a pierdut provocarea.

„Cine e ăsta? Of, și mă descurcam atât de bine”, a spus James Rodriguez, pe contul de TikTok, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și