Închide meniul

James Rodriguez, băgat în încurcătură de un jucător român: „Cine e ăsta?”. Starul columbian nu l-a recunoscut

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 decembrie 2022, 14:57

James Rodriguez, băgat în încurcătură de un jucător român: „Cine e ăsta?. Starul columbian nu l-a recunoscut

James Rodriguez nu l-a recunoscut pe Ștefan Radu

James Rodriguez nu l-a recunoscut pe Ștefan Radu / Profimedia

James Rodriguez a fost băgat în încurcătură de un jucător român. Starul columbian nu l-a recunoscut pe Ștefan Radu în timp ce realiza o provocare de tip „quiz” pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rodriguez se relaxează în vacanță. Fostul mijlocaș al lui Real Madrid, transferat recent de Olympiacos, s-a distrat cu fanii săi din mediul online.

James Rodriguez, băgat în încurcătură de un jucător român: „Cine e ăsta?”

James Rodriguez nu s-a calificat la Campionatul Mondial alături de naționala Columbiei, motiv pentru care a avut mai mult timp liber pentru odihnă… și provocări pe TikTok.

Jucătorul de 31 de ani a dat curs unui joc viral din mediul online, în care utilizatorii trebuie să ghicească fotbaliștii după față.

Fostul star de pe Santiago Bernabeu s-a descurcat excelent, ghicind mai mulți jucători, precum Salvatore Sirigu, Mats Hummels, Ivan Perisic și Leonardo Bonucci. Seria bună a lui James Rodriguez a fost întreruptă de apariția lui Ștefan Radu.

Reclamă

Mijlocașul sud-american nu l-a recunoscut pe fundașul român de la Lazio și a pierdut provocarea.

„Cine e ăsta? Of, și mă descurcam atât de bine”, a spus James Rodriguez, pe contul de TikTok, citat de digisport.ro.

Ștefan Radu a intrat definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul român, ajuns pe Stadio Olimpico în 2008, este jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate pentru formația din Roma.

Reclamă 4 / 0/3

426 de apariții, 8 goluri și 21 de pase decisive sunt cifrele lui Radu în tricoul lui Lazio.

James Rodriguez a semnat în această toamnă cu Olympiacos, după ce și-a încheiat aventura la Al-Rayyan, în Qatar. De-a lungul carierei, mijlocașul columbian a mai jucat la echipe precum AS Monaco, Real Madrid, Bayern Munchen și Everton.

În prezent, Rodriguez este cotat la 9 milioane de euro de transfermarkt.com. Cea mai mare cotă de piață a sud-americanului a fost de 80 de milioane de euro, în 2015.

Ştefan Radu, mesaj războinic înaintea „dublei” cu CFR Cluj, din Conference League

Ştefan Radu a transmis un mesaj războinic chiar în timp ce echipa lui, Lazio, afla că se va duela cu CFR Cluj în play-off-ul UEFA Conference League. Fundaşul de 36 de ani va reveni în România.

Aflat din 2008 la Lazio, după ce a fost transferat de la Dinamo, Ştefan Radu a devenit un simbol al clubului. Tocmai a fost în centrul unui scandal în derby-ul cu AS Roma, în care a fost rezervă.

Spre finalul meciului de pe Olimpico, fundașul român, aflat pe margine, i-a „ascuns” mingea portarului gazdelor. Portughezul s-a enervat și l-a împins la pământ, apoi a urmat un meleu între jucătorii celor două rivale. După ce spiritele s-au calmat, Daniele Orsato le-a acordat câte un cartonaș galben lui Ștefan Radu și Rui Patricio.

Fanii lui Lazio l-au felicitat pe fundaşul român şi au avut reacţii savuroase pe reţelele sociale. Ştefan Radu a răspuns cu un mesaj de luptă.

Reclamă

Ce frumos este să fii lazial. Cea mai bună echipă din Capitală„, a fost mesajul lui Ştefan Radu. A fost prima sa postare după două săptămâni de pauză. În primele două ore, a adunat peste 10.000 de aprecieri şi peste 700 de comentarii.

View this post on Instagram


A post shared by Radu Stefan (@26stefanradu)

Potrivit corrieredellosport.it, Radu Ştefan a şi fost desemnat MVP în „Derby della Capitale”. A primit 38% dintre voturi într-un sondaj deschis pe site-ul clubului. I-a învins chiar pe Cataldi şi autorul golului decisiv, Felipe Anderson.

Recomandări
  • James Rodriguez, băgat în încurcătură de un jucător român
  • Starul columbian nu l-a recunoscut

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și