Închide meniul

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj, însă noua echipă nu știe dacă îl poate folosi: ”Ne vom consulta cu FIFA!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 12:52

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj, însă noua echipă nu știe dacă îl poate folosi: ”Ne vom consulta cu FIFA!”

Jefte Betancor revine la CFR Cluj

Jefte Betancor, bucurie după un gol marcat pentru CFR Cluj / Profimediaimages

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj, însă Pafos, noua sa echipă, nu știe dacă îl poate folosi. Astfel, atacantul care a rezistat doar două luni la campioana României va rămâne ”pe bară” o perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haris Theocharus, managerul general al lui Pafos, a explicat că echipa sa nu îl poate utiliza în meciuri oficiale pe atacant. Pentru a rezolva situația, clubul din Cipru așteaptă un răspuns din partea FIFA.

Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj, însă Pafos nu știe dacă îl va poate folosi

„El este jucătorul lui Pafos, se află în Cipru, în câteva zile ne vom consulta cu FIFA și Asociația de Fotbal a Ciprului, pentru a vedea dacă îl vom putea folosi.

Noi, Pafos, am respectat regulamentul, am făcut transferul la timp și suntem optimiști că vom primi un rezultat pozitiv în acest caz”, a declarat Haris Theocharus, citat de protathlima.cyprustimes.com.

Jefte Betancor, de la CFR Cluj la Pafos

Jefte Betancor va fi împrumutat la Pafos, până la finalul sezonului. Decizia este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care ibericul este atacantul de la CFR Cluj cu cele mai multe apariţii în această ediţie de campionat. A fost trimis pe teren de Dan Petrescu în 7 partide şi a înscris un gol.

Reclamă

Betancor a contribuit şi la calificarea grupării din Gruia în grupele Conference League. A marcat atât cu Inter Club d’Escaldes, cât şi cu Şahtior Soligorsk.

CFR Cluj a achitat 250.000 de euro pentru atacantul care a fost autorul a 16 goluri în ultima ediţie de campionat. Farul a păstrat şi 20 de procente dintr-un viitor transfer al lui Betancor. Şi Gigi Becali l-ar fi vrut pe spaniol la FCSB.

La campioana României, Jefte se lupta pentru titularizare cu Malele, Yeboah, Debeljuh, Bîrligea şi Buş.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători

CFR Cluj a achitat o sumă uriaşă către jucători. Neluţu Varga a scos din conturi 4.6 milioane de euro pentru a plăti restanţele salariale din perioada mai-iulie, dar şi restanţele şi primele de obiectiv din sezonul trecut.

Astfel, conform gsp.ro, vorbim despre salariile de pe lunile mai, iunie şi iulie, dar şi despre primele din stagiunea precedentă, când ardelenii aveau promişi 1000 de euro la fiecare victorie, inclusiv în play-off.  

Mai mult, la jucători a ajuns şi bonusul pentru calificarea în grupele Conference League, în valoare de 5.000 de euro. Promisiunea fusese făcută înaintea returului cu Maribor, din play-off-ul competiţiei.

Datoriile conducerii către staff şi jucători nu s-au stins aici. Varga va mai avea de plătit până la finalul lui octombrie primele pentru câştigarea titlului, care, în funcţie de contracte şi de numărul de meciuri al jucătorilor, vor varia între 10.000 şi 50.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și