Închide meniul

Jesse Lingard, dezvăluiri șocante despre perioada de la Manchester United: „Am devenit alcoolic, obișnuiam să beau înainte de culcare”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 ianuarie 2023, 18:06

Jesse Lingard, dezvăluiri șocante despre perioada de la Manchester United: Am devenit alcoolic, obișnuiam să beau înainte de culcare”

Fost jucător al lui Manchester United, dezvăluiri șocante

Cristiano Ronaldo și Jesse Lingard / Profimedia

Jesse Lingard a făcut dezvăluiri șocante despre perioada de la Manchester United. Actualul mijlocaș de la Nottingham Forest a rememorat momentele dificile trăite alături de „diavolii roșii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul a mărturisit că în perioada petrecută la Manchester United a început să consume frecvent alcool.

Jesse Lingard, dezvăluiri șocante despre perioada de la Manchester United

Jesse Lingard a îmbrăcat tricoul lui United în 232 de meciuri, înscriind 35 de goluri și oferind 21 de pase decisive. Totuși, fanii de pe Old Trafford nu-l simpatizau pe Lingard, iar fotbalistul era huiduit des la meciurile de pe teren propriu.

„Era un abuz din partea fanilor în acea perioadă. Aveam nevoie să încerc ceva care să alunge durerea. Aveam nevoie de ceva care să mă liniștească. Din acest motiv am devenit alcoolic. Obișnuiam să beau înainte de culcare.

Dacă privesc acum în spate, îmi pun întrebarea «Pentru ce am făcut asta?». Încercam să uit ce se întâmplă la club. Alcoolul făcea însă ca lucrurile să fie de 10 ori mai rele”, a declarat Jesse Lingard, potrivit BBC.

Reclamă

Cel mai bogat om din Marea Britanie vrea să o cumpere pe Manchester United!

Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, vrea să o cumpere pe Manchester United!

În luna noiembrie a anului trecut, familia Glazer a anunțat că Manchester United este de vânzare. „Consiliul de administraţie va lua în considerare toate alternativele strategice, inclusiv noi investiţii în club, vânzare sau alte tranzacţii care implică compania”, a spus clubul la acea vreme.

Potrivit celor de la The Sun, Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, plănuiește să o cumpere pe Manchester United, prin consorţiul Ineos.

Reclamă 4 / 0/3

Negocierile cu potențialii cumpărători ar urma să înceapă în luna februarie. Și este de așteptat ca, înainte de finalul sezonului, formația de pe „Old Trafford” să aibă un nou patronat.

Aceeași sursă notează că familia Glazer ar dori să primească peste cinci miliarde de euro, pentru a renunța la Manchester United.

„Am intrat în mod oficial în proces”, a declarat un purtător de cuvânt al consorţiului pentru BBC, adăugând că grupul lui Jim Ratcliffe a fost în contact cu banca de investiţii Raines, însărcinată de proprietarii americani ai „diavolilor roșii”, familia Glazer, să conducă vânzarea.

Consorţiul britanic Ineos este specializat în sectorul chimic şi deţine deja cluburile de fotbal Nice şi FC Lausanne-Sport.

Averea lui Ratcliffe este estimată la 15 miliarde de lire sterline.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și