Închide meniul

Joan Laporta, categoric după debutul lui Lionel Messi la Inter Miami: „A ieșit din lumina reflectoarelor!”

Viviana Moraru Publicat: 29 iulie 2023, 8:54

Reclamă
Joan Laporta, categoric după debutul lui Lionel Messi la Inter Miami: A ieșit din lumina reflectoarelor!”

Lionel Messi și-a făcut un fan să plângă de fericire

Lionel Messi, în timpul unui meci la Inter Miami/ Profimedia

Joan Laporta a transmis un mesaj categoric, după debutul lui Lionel Messi la Inter Miami. Președintele catalanilor a dezvăluit că a depus eforturi considerabile pentru ca starul argentinian să revină pe Camp Nou, însă a fost decizia acestuia să semneze cu trupa din MLS, fiind o echipă la care nu simte atât de multă presiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami, după ce s-a despărțit de PSG. Și Barcelona l-a avut pe listă pe starul argentinian, însă în cele din urmă, acesta a ales MLS.

Joan Laporta, categoric după debutul lui Lionel Messi la Inter Miami

Joan Laporta susține că a făcut tot posibilul pentru ca Lionel Messi să revină la Barcelona, însă acesta a ales să scape de presiunea la care a fost supus în cei doi ani la PSG, și să meargă la Inter Miami.

De asemenea, Laporta a mai fost întrebat și despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona, în viitor. Acesta a transmis faptul că starul argentinian va fi întotdeauna bine-venit pe Camp Nou.

„Am făcut tot posibilul având în vedere situația clubului. LaLiga ne-a permis să îl transferăm, doar că noi am avut ritmul nostru, iar Leo l-a avut pe al lui. Tatăl lui a fost foarte clar și noi i-am mulțumit pentru acest lucru.

Reclamă

A fost mult timp sub presiune la PSG și a creut că opțiunea Inter Miami a fost cea mai potrivită pentru el pentru a ieși din lumina reflectoarelor.

(N.r. despre revenirea lui Lionel Messi la Barcelona) Depinde de multe lucruri, de ce își dorește el și de circumstanțe, însă el știe deja că Barcelona va fi întotdeauna casa lui, așa cum a fost mereu pentru cel mai mare fotbalist din istorie”, a declarat Joan Laporta, pentru sport.es.

Lionel Messi, spectacol total în ultimul meci la Inter Miami

Lionel Messi a făcut spectacol total în ultimul meci la Inter Miami. Argentinianul a reuşit o dublă şi o pasă de gol, în victoria obţinută de echipa sa în faţa celor de la Atlanta, scor 4-0, în Cupa Ligilor.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a reuşit să deschidă scorul în minutul 8 al duelului din Cupa Ligilor. Argentinianul a profitat de o pasă perfectă venită din partea lui Busquets, pentru a marca. Starul sud-american a şutat pe lângă portar, mingea s-a lovit de bara laterală şi a revenit la Messi, care în cele din urmă a marcat.

Ulterior, Messi a majorat diferenţa în minutul 22. Argentinianul a primit o pasă de la Robert Taylor, în interiorul careului, şi a înscris uşor, din faţa porţii celor de la Atlanta.

Înainte de pauză a punctat şi Robert Taylor, îai în cele din urmă, scorul final a fost stabilit de acelaşi Taylor, care a marcat pentru 4-0 din pasa lui Lionel Messi.

Cei de la MLS au făcut un colaj cu toate fazele de gol în care a fost implicat Lionel Messi, în duelul cu Atlanta. „O încântare de urmărit – mai puțin dacă ești fundaș”, au notat pe Twitter americanii.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și