Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, spectacol total în ultimul meci la Inter Miami! Dublă şi pasă de gol reuşite de starul argentinian

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 8:49

Reclamă
Lionel Messi, spectacol total în ultimul meci la Inter Miami! Dublă şi pasă de gol reuşite de starul argentinian

Lionel Messi, spectacol total în ultimul meci la Inter Miami

Lionel Messi, în timpul unui meci la Inter Miami/

Lionel Messi a făcut spectacol total în ultimul meci la Inter Miami. Argentinianul a reuşit o dublă şi o pasă de gol, în victoria obţinută de echipa sa în faţa celor de la Atlanta, scor 4-0, în Cupa Ligilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a ajuns deja la trei goluri marcate la Inter Miami, în cele două partide bifate până în acest moment. Argentinianul a mai punctat şi în duelul cu Cruz Azul, tot din Cupa Ligilor.

Lionel Messi, spectacol total în ultimul meci la Inter Miami

Lionel Messi a fost pentru prima dată titular la Inter Miami, de la transferul său din această vară. De asemenea, şi Sergio Busquets a evoluat pentru trupa din MLS încă din primul minut al partidei cu Atlanta.

Messi a reuşit să deschidă scorul în minutul 8 al duelului din Cupa Ligilor. Argentinianul a profitat de o pasă perfectă venită din partea lui Busquets, pentru a marca. Starul sud-american a şutat pe lângă portar, mingea s-a lovit de bara laterală şi a revenit la Messi, care în cele din urmă a marcat.

Ulterior, Messi a majorat diferenţa în minutul 22. Argentinianul a primit o pasă de la Robert Taylor, în interiorul careului, şi a înscris uşor, din faţa porţii celor de la Atlanta.

Reclamă

Înainte de pauză a punctat şi Robert Taylor, îai în cele din urmă, scorul final a fost stabilit de acelaşi Taylor, care a marcat pentru 4-0 din pasa lui Lionel Messi.

Cei de la MLS au făcut un colaj cu toate fazele de gol în care a fost implicat Lionel Messi, în duelul cu Atlanta. „O încântare de urmărit – mai puțin dacă ești fundaș”, au notat pe Twitter americanii.

Reclamă 4 / 0/3

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi și imaginile au devenit virale

”Cel mai mare fan” al lui Cristiano Ronaldo a schimbat tricoul lui CR7 cu cel al lui Lionel Messi. Speed, un cunoscut suporter al starului lusitan şi youtuber american, a fost impresionat de golul marcat de Messi la debutul pentru Inter Miami şi s-a declarat fanul argentinianului.

Fanul lui Cristiano Ronaldo, Speed, a oferit un moment care s-a viralizat instant. Acesta se afla pe marginea terenului, atunci când Lionel Messi se pregătea să execute lovitura liberă în minutul 90+4, în duelul cu Cruz Azul.

YouTuberul american, deşi mare fan Cristiano Ronaldo, a declarat că, în cazul în care Messi va reuşi să înscrie din lovitură liberă, va deveni suporterul său. „Dacă Messi marchează din lovitură liberă, sunt fanul lui”, a declarat Speed, înainte de golul magistral al argentinianului.

Imediat după reuşita sud-americanului, Speed şi-a dat jos tricoul lui Cristiano Ronaldo, şi a rămas îmbrăcat în tricoul lui Lionel Messi, bucurându-se ulterior alături de fanii americani de reuşita starului argentinian.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și