Închide meniul

Jorge Jesus, demis de la Benfica Lisabona! Clubul l-a dat afară după un scandal monstru cu un jucător

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 19:03 / Actualizat: 12 martie 2023, 23:35

Jorge Jesus, demis de la Benfica Lisabona! Clubul l-a dat afară după un scandal monstru cu un jucător

Jorge Jesus, demis de la Benfica

Profimedia

Jorge Jesus, demis de la Benfica Lisabona! Benfica Lisabona a anunţat, marţi, că a încetat colaborarea cu tehnicianul Jorge Jesus, de comun acord cu acesta. Până la finalul sezonului, interimatul va fi asigurat de antrenorul echipei a doua a clubului portughez, Nelson Verissimo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorge Jesus, demis de la Benfica Lisabona!

Jorge Jesus se afla în funcţie din iulie 2020. Antrenorul a mai antrenat-o pe Benfica între 2009 și 2015.

Benfica Lisabona a fost învinsă de FC Porto în optimile de finală ale Cupei Portugaliei, scor 3-0, la 23 decembrie, şi joi va juca împotriva aceleiaşi adversare, însă în campionat.

Benfica ocupă locul trei în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce FC Porto este lider, cu 41 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de Sporting Lisabona, care are 41 de puncte.

Citește și:

Jorge Jesus, scandal cu un jucător de la Benfica

Anunțul demiterii lui Jorge Jesus vine la puțin timp după ce antrenorul s-a certat cu Pizzi, unul dintre veteranii clubului lusitan. Fotbalistul i-ar fi reproșat lui Jesus că nu l-a folosit în meciul cu FC Porto, lucru care l-a scos din minți pe tehnician, scrie Marca.

Reclamă

În acel moment, Jorge Jesus l-a exclus din lot pe Pizzi. Dar jucătorii Benficăi s-au unit și au făcut front comun pentru coechipierul lor, refuzând să mai participe la antrenamente. Lotul de fotbaliști ar fi informat conducerea că Jorge Jesus nu mai este dorit la echipă. A venit acum anunțul demiterii,

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și