Închide meniul

Jose Luis Chilavert, derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius: „Primul care insultă e el!” Discurs şocant

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 martie 2024, 19:13

Jose Luis Chilavert, derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius: „Primul care insultă e el! Discurs şocant

Jose Luis Chilavert, derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius

Colaj Profimedia

Jose Luis Chilavert, fostul mare portar al paraguayan, a avut un derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius. Starul brazilian a izbucnit în plâns în conferinţa de presă din cauza insultelor rasiste pe care le primeşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar paraguayan José Luis Chilavert l-a atacat pe Vinicius într-un tweet, ca reacţie la conferinţa de presă de luni a atacantului brazilian. Atacantul a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre atacurile rasiste la care este supus în mod regulat, în special la meciurile echipei sale Real Madrid. „Vreau doar să joc fotbal”, a răsuflat el, copleşit de emoţie.

Jose Luis Chilavert, derapaj homofob şi sexist la adresa lui Vinicius

Pâine şi circ. Primul care insultă şi atacă adversarii este el. Să nu fie fătălău, fotbalul este pentru bărbaţi„, a comentat Chilavert, conform news.ro.

În vârstă de 58 de ani, el este celebru în lumea fotbalului pentru intervenţiile sale şi pentru numeroasele sale goluri, în ciuda faptului că juca pe postul de portar.

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat

Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Starul naţionalei Braziliei şi al lui Real Madrid a trebuit să răspundă la mai multe întrebări legate de rasism. La un moment dat, după ce a răspund la mai multe întrebări despre cazurile de rasism, Vinicius a început să plângă. Naţionala Spaniei şi cea a Braziliei vor disputa mâine un amical contra rasismului pe Santiago Bernabeu. Vinicius a fost în mai multe rânduri victima rasismului.

Reclamă

E trist să primesc atât de multe insulte. E un lucru care se întâmplă în fiecare meci, nu numai în Spania, ci în toată lumea. I s-a întâmplat și tatălui meu. Eu vreau să lupt împotriva rasismului pentru ca în viitor nimeni să nu mai treacă prin așa ceva.

Există mult rasism și nu numai în Spania, însă tot mai mulți oameni și-au manifestat susținerea față de mine. Sper ca în viitor să devină din ce în ce mai rare cazurile de rasism. Ce mă frustrează cel mai tare este faptul că rasismul nu este pedepsit, iar cei care fac asta nu pățesc nimic.

Să joci fotbal este important, dar lupta împotriva rasismului este și ea foarte importantă. Mi-aș dori doar să joc fotbal”, a declarat Vinicius în conferinţa de presă premergătoare meciului, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și