Închide meniul

Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea şi este aproape să semneze cu un alt club imens! „The Special One”, gata să plece de la AS Roma

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 9:10

Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea şi este aproape să semneze cu un alt club imens! „The Special One, gata să plece de la AS Roma

Jose Mournhio a refuzat-o pe Chelsea şi este aproape să semneze cu un alt club imens

Jose Mourinho, în timpul unui meci la AS Roma/ Profimedia

  • Jose Mourinho, aproape să semneze cu un club imens
  • Lusitanul a refuzat-o pe Chelsea

Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea şi este aproape să semneze cu un alt club imens! „The Special One” este pe cale să plece de la AS Roma, şi se pare că destinaţia nu va fi Premier League, după ce londonezii de pe Stamford Bridge l-au avut pe listă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho o pregăteşte pe AS Roma din vara lui 2021. Contractul lusitanului pe banca trupei de pe Olimpico va expira la finalul sezonului viitor, însă se pare că acesta este decis să plece mai devreme.

Jose Mourinho a refuzat-o pe Chelsea şi este aproape să semneze cu un alt club imens

Jose Mourinho se află în negocieri cu cei de la PSG, anunţă presa din Franţa. Lusitanul se află în discuţii avansate cu Luis Campos, directorul general al trupei franceze, anunţă presa din Franţa.

Reclamă

Şi Real Madrid este cu ochii pe Jose Mourinho, după ce Carlo Ancelotti ar putea să-i părăsească pe „galactici” la finalul sezonului, fiind curtat intens de cei din naţionala Braziliei.

Jose Mourinho i-a refuzat pe cei de la Chelsea, deşi Todd Boehly a insistat pentru venirea lusitanului pe Stamford Bridge. Londonezii au rămas fără antrenor după demiterea lui Graham Potter, Frank Lampard fiind instalat ca interimar, până la finele sezonului.

Reclamă

Jose Mourinho are o carieră impresionantă, deşi în ultimele sezoane nu a mai câştigat titluri importante. „The Special One” are două trofee de UEFA Champions League în palmares, cucerite pe banca lui Porto şi a lui Inter.

De asemenea, lusitanul a câştigat titluri în Serie A, Premier League şi La Liga, la care se mai adaugă şi trofeul Europa League, cât şi cel Conference League, câştigat alături de AS Roma, sezonul trecut.

Christophe Dugarry crede că Mourinho va fi antrenorul lui PSG

În momentul de faţă Zinedine Zidane şi Jose Mourinho ar fi principalele ţinte ale lui PSG pentru înlocuirea lui Galtier.

Reclamă 4 / 0/3

Prima şansă ar avea-o Mourinho, având în vedere că Zidane ar fi tentat să o preia pe Juventus.

Christophe Dugarry, fost internaţional francez, consideră că Mourinho ar fi ideal pentru banca lui PSG.

„Ascultați-mă! După ce ai încercat cu Ancelotti, Tuchel, Emery, Blanc, Pochettino, Galtier și n-a funcționat, trebuie să încerci o nebunie. Mourinho e un mare antrenor, a reușit o mulțime de lucruri, a cucerit trofee, a resuscitat jucători”, a declarat Christophe Dugarry la RMC Sport.

„Într-un vestiar ca al lui PSG, e nevoie de altă abordare. Ca la închisoare. Când ajungi acolo, băieții vor să te pedepsească, dar dacă îi iei pe doi dintre ei, cei mai puternici, și îi bați ți-ai câștigat respectul. Cu Mourinho, exact asta se va întâmpla. Mourinho, cu nebunia lui, cu egoul său exacerbat, nu se va teme de nimeni. Știi că alți monștri au devenit miei peste noapte cu el, așa realizezi că el va învinge la PSG”, a punctat Dugarry.

Real Madrid ar putea rămâne fără antrenor! Carlo Ancelotti, dorit de naţionala Braziliei

Carlo Ancelotti este dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei. Preşedintele Federaţiei de Fotbal a statuli sud-ameican a confirmat faptul că actualul manager al celor de la Real Madrid este principala lui ţintă. Contractul tehnicianul italian cu gruparea madrilenă expiră la finalul sezonului următor.

Preşedintele Federaţiei de Fotbal din Brazilia a dezvăluit că principala sa ţintă este Carlo Ancelotti. Ednaldo Rodrigues a declarat că îl urmăreşte pe tehnicianul italian al lui Real Madrid, dorind să afle dacă este dispus să părăsească gruparea madrileană.

„Nu spun că Ancelotti are o ofertă de la noi, însă verificăm dacă își dorește să vină. Avem un plan A și spun asta în premieră, sincer. Nu are rost să ascundem asta, Ancelotti este favoritul nostru”, a declarat Carlo Ancelotti, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:57 EXCLUSIV„Gata, s-a decis soarta lui Dinamo, retrogradează” Andrei Nicolescu a reacţionat după ce s-a spus că „roş-albii” merg în Liga 2! 17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani