Închide meniul

Două nume surpriză pentru banca lui PSG. Cine se luptă cu Zidane şi Mourinho pentru a-l înlocui pe Galtier

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2023, 11:24

Reclamă
Două nume surpriză pentru banca lui PSG. Cine se luptă cu Zidane şi Mourinho pentru a-l înlocui pe Galtier

Christophe Galtier, arestat în Franța alături de fiul său

Christophe Galtier, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia Images

Apar două nume surpriză pentru banca lui PSG. Potrivit ultimelor informaţii, Nasser Al-Khelaifi ar fi decis să îl înlocuiască pe Christophe Galtier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a scris de interesul lui PSG pentru Zinedine Zidane şi Jose Mourinho, acum alţi doi antrenori apar pe lista parizienilor.

Două nume surpriză pentru banca lui PSG

Este vorba despre Thiago Motta şi Marcel Gallardo. Potrivit tycsports.com, aceştia sunt cei 4 antrenori dintre care se va alege înlocuitorul lui Galtier.

Publicaţia citată notează că Al-Khelaifi l-a mandatat pe directorul sportiv al lui PSG, Luis Campo, să trateze cu cei 4 antrenori.

Christophe Galtier declara, recent, că se simte îndreptăţit să rămână pe banca lui PSG.

Reclamă

Mă simt îndreptățit să fiu antrenorul lui PSG. Pregătesc sezonul viitor alături de Luis Campos și cei din conducere. Sunt multe discuții despre ceea ce va urma, despre modul în care vom atrage forță de muncă”, afirma actualul antrenor al lui PSG.

Christophe Dugarry crede că Mourinho va fi antrenorul lui PSG

În momentul de faţă Zinedine Zidane şi Jose Mourinho ar fi principalele ţinte ale lui PSG pentru înlocuirea lui Galtier.

Prima şansă ar avea-o Mourinho, având în vedere că Zidane ar fi tentat să o preia pe Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Christophe Dugarry, fost internaţional francez, consideră că Mourinho ar fi ideal pentru banca lui PSG.

Ascultați-mă! După ce ai încercat cu Ancelotti, Tuchel, Emery, Blanc, Pochettino, Galtier și n-a funcționat, trebuie să încerci o nebunie. Mourinho e un mare antrenor, a reușit o mulțime de lucruri, a cucerit trofee, a resuscitat jucători”, a declarat Christophe Dugarry la RMC Sport.

Într-un vestiar ca al lui PSG, e nevoie de altă abordare. Ca la închisoare. Când ajungi acolo, băieții vor să te pedepsească, dar dacă îi iei pe doi dintre ei, cei mai puternici, și îi bați ți-ai câștigat respectul. Cu Mourinho, exact asta se va întâmpla. Mourinho, cu nebunia lui, cu egoul său exacerbat, nu se va teme de nimeni. Știi că alți monștri au devenit miei peste noapte cu el, așa realizezi că el va învinge la PSG”, a punctat Dugarry.

S-a aflat topul celor mai bine plătiţi antrenori din fotbal

De pe locul 9, Jouse Mourinho poate deveni lider în topul celor mai bine plătiţi antrenori din fotbal. Jurnaliştii de la thesun.co.uk au făcut calculele, iar marele câştigător este Diego Simeone. Salariul pe care îl primeşte antrenorul lui Atletico Madrid nu are rival! Acesta încasează nu mai puţin de 29.8 milioane de lire sterline (n.r. 34 de milioane de euro) pe an. Este urmat de Pep Guardiola, care este plătit de şeici cu 19.7 milioane de lire sterline (22.4 milioane de euro).

Jurgen Klopp ocupă ultima treaptă a podiumului şi este urmat de Graham Potter de la Chelsea. Carlo Ancelotti este pe poziţia a 7-a, cu mai puţin de 10 milioane de lire sterline pe sezon. În schimb, Xavi abia a prins ultimul loc în TOP 12. Antrenorul Barcelonei primeşte 3.4 milioane de lire sterline pe an! A acceptat să îşi ajute echipa de suflet, care trece prin momente dificile din cauza fair-play-ului financiar.

Cum arată TOP 12 al salariilor antrenorilor de fotbal:

1. Diego Simeone (Atletico Madrid) – 29.8 milioane de lire sterline
2. Pep Guardiola (Manchester City) – 19.7 milioane de lire sterline
3. Jurgen Klopp (Liverpool) – 15.7 milioane de lire sterline
4. Graham Potter (Chelsea) – 12 milioane de lire sterline
5. Max Allegri (Juventus) – 11.3 milioane de lire sterline
6. Thomas Tuchel (Bayern Munchen) – 10.5 milioane de lire sterline
7. Carlo Ancelotti (Real Madrid) – 9.6 milioane de lire sterline
8. Simone Inzaghi (Inter) – 8.8 milioane de lire sterline
9. Jose Mourinho (AS Roma) – 8.1 milioane de lire sterline
10. Xabi Alonso (Bayer Leverkusen) – 4.4 milioane de lire sterline
11. Niko Kovac (Wolfsburg) – 3.5 milioane de lire sterline
12. Xavi (Barcelona) – 3.4 milioane de lire sterline

Reclamă

Antrenorii granzilor din Premier League sunt depăşiţi numai de Diego Simeone, care stă din 2011 pe banca lui Atletico. Şi jucătorii din campionatul Angliei au salarii uriaşe. Pe primele două locuri sunt Kevin De Bruyne şi Erling Haaland de la Manchester City. Belgianul primeşte 425.000 de lire sterline (n.r. 482.000 de euro) pe săptămână, în timp ce Haaland încasează săptămânal câte 402.250 e lire sterline (457.000 de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și