Închide meniul

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia! „The Special One”, primul mesaj pentru fani

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2024, 10:47

Reclamă
Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia! „The Special One, primul mesaj pentru fani

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia

Jose Mourinho, pe Wembley la finala Champions League / Profimediaimages

Jose Mourinho a semnat cu clubul Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia. Antrenorul în vârstă de 61 de ani, care are un CV extraordinar, a fost convins de „bașkani”. Are ca obiectiv să aducă primul titlu după o pauză de un deceniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul portughez Jose Mourinho, liber de contract după ce a plecat de la AS Roma în ianuarie, va fi prezentat în scurt timp de clubul turc Fenerbahçe Istanbul.

Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce și va fi plătit regește în Turcia

Mourinho a avut deja primul mesaj pentru fanii noii sale echipe.

Salutare, fani ai lui Fenerbahçe. Vă aştept duminică la Kabojoy şi să începem călătoria noastră împreună„, a spus antrenorul de 61 de ani într-o înregistrare video postată pe canalul X al clubului.

Reclamă
Reclamă

Conform presei, preşedintele clubului, Ali Koç, i-a oferit lui José Mourinho un contract de „doi ani plus unul”. Mourinho ar urma să se alăture unuia dintre cele trei mari cluburi de fotbal din Istanbul, în încercarea de a-i reda strălucirea, în condiţiile în care Fenerbahçe nu a mai câştigat titlu în ultimii zece ani. Şi în acest an, au fost nevoiţi să cedeze podiumul marilor rivali de la Galatasaray.

Chiar dacă inițial s-a zvonit că Mourinho și colaboratorii săi vor câștiga 46 de milioane de euro în următorii doi ani, suma este mai mică. Jurnaliștii de la fanatik.com.tr anunță că „Mou” va primi 10 milioane de euro pe an, fără bonusuri. Asistenții lui „The Special One” vor primi, în total, aproximativ 2 milioane de euro.

Sursa citată anterior a anunțat și care sunt primele două lovituri pe care vrea să le dea Mourinho pe piața transferurilor. Este vorba despre doi jucători de la Barcelona. Turcii au făcut o ofertă deja pentru Ilkay Gundogan, care vrea să plece de pe Camp Nou.

Reclamă

„Bomba” o reprezintă însă aducerea lui Robert Lewandowski. Gundogan și Lewandowski au fost titulari la gruparea catalană. Mijlocașul de 33 de ani a înscris 5 goluri în 33 de partide din campionat, iar Lewandowski a fost golgheterul grupării blaugrana, cu 19 reușite.

Lui Mourinho i s-a promis „buget de transferuri nelimitat”, astfel că pe listă mai sunt Lukaku, Talisca și Dybala.

Jose Mourinho şi Jurgen Klopp, la finala Champions League

Jose Mourinho şi Jurgen Klopp au fost prezenţi la finala Champions League! Cei doi mari antrenori nu au ratat ultimul act dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid, de pe Wembley.

Dacă Jose Mourinho a fost antrenorul celor de la Real Madrid, în perioada 2010-2013, Jurgen Klopp a stat pe banca celor de la Borussia Dortmund în perioada 2008-2015.

Într-un moment în care fanii echipei lui Edin Terzic se auzeau mai mult, cei doi antrenori au apărut pe ecranul uriaş de pe stadionul Wembley. Primul a fost Jose Mourinho, care a fost mai mult huiduit de către fanii germani.

Imediat după Jose Mourinho, pe ecran şi-a făcut apariţia Jurgen Klopp. Imediat, fanii Borussiei Dortmund care au intrat deja pe stadion au început să aplaude şi să scandeze numele antrenorului cu care Dortmund a ajuns în finala din 2013, tot de pe Wembley, pierdută în faţa celor de la Bayern Munchen.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și