Închide meniul

Jose Mourinho, dat de gol. Este pe punctul de a deveni selecţionerul unei foste campioane mondiale: „Mi-a sugerat să îi fiu secund!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 ianuarie 2023, 11:13

Jose Mourinho, dat de gol. Este pe punctul de a deveni selecţionerul unei foste campioane mondiale: „Mi-a sugerat să îi fiu secund!

Jose Mourinho a fost dat de gol. Ar putea deveni selecţionerul Braziliei

Jose Mourinho, antrenor AS Roma / Profimediaimages

  • Jose Mourinho este pe locul 7 cu AS Roma în Serie A
  • „The Special One”, dorit în locul lui Tite

Jose Mourinho a fost dat de gol. Antrenorul de 59 de ani ar putea pleca de la AS Roma şi să devină selecţionerul unei foste campioane mondiale. „The Special One” e gata să preia naţionala Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tite a plecat după eliminarea suferită de Selecao în fața Croației, la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Oficialii Federaţiei au încercat să dea marea lovitură de imagine şi să îl aducă pe Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City a decis totuşi să îşi prelungească contractul cu liderul din Premier League. Nici Carlo Ancelotti nu a dorit să plece de la Real Madrid.

Jose Mourinho a fost dat de gol. Ar putea deveni selecţionerul Braziliei

Şefii fotbalului brazilian şi-au îndreptat atenţia asupra lui Jose Mourinho şi, din primele informaţii, l-au convins să vină pe banca deţinătoarei a cinci titluri mondiale.

Reclamă

Carlos Alberto, fostul fotbalist care l-a ajutat pe Mourinho să câştige titlul cu Porto, în 2004, a făcut un anunţ uriaş.

O să spun direct: poate că Mourinho va fi noul selecționer al Braziliei. De curând m-a întrebat dacă vreau să fiu secundul lui„, a dezvăluit Alborto, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

„The Special One” mai are contract cu AS Roma până în 2024, dar nu poate refuza propunerea de a deveni, în premieră, selecţioner. Mourinho a devenit campion cu Porto (2003, 2004), Chelsea (2005, 2006, 2015), Inter (2009, 2010) şi Real Madrid (2012). Cu Roma a câştigat, anul trecut, Conference League. „Lupii” sunt, în momentul de faţă, pe locul 7 în Serie A.

Jose Mourinho a fost contactat şi de Federaţia Portugheză

Gazzetta dello Sport a anunţat că Jose Mourinho a fost contactat de federaţia portugheză pentru a deveni noul selecţioner al lusitanilor. I s-a propus postul lui Fernando Santos, cel care şi-a reziliat contractul după eliminarea din sferturile Campionatului Mondial.

Italienii au susţinut că există şi varianta ca Jose să nu renunţe la Roma şi să antreneze în paralel şi naţionala. Nu a fost pentru prima oară când Jose Mourinho a fost cerut ca selecţioner al Portugaliei. Pe vremea când era antrenorul lui Real Madrid, el a fost contactat atât de portughezi, cât şi de spanioli.

Reclamă 4 / 0/3

Negocierile cu Mourinho au picat în cele din urmă, iar Roberto Martinez a fost numit noul selecţioner al Portugaliei.

Portughezii îl prezintă pe Roberto Martinez ca fiind „noul lider”, ceea ce poate fi şi un mesaj pentru starurile din naţiona la portughezilor.

Un nou lider! Bine ai venit, mister Roberto Martinez”, au scris portughezii.

Roberto Martinez rămăsese fără angajament după Cupa Mondială din 2022. Tehnicianul spaniol, în vârstă de 49 de ani, s-a despărțit de naționala Belgiei după eliminarea-șoc din Qatar. „Diavolii” au fost eliminați prematur de la turneul final, încă din faza grupelor.

Instalarea lui Roberto Martinez la cârma selecționatei Portugaliei reprezintă o premieră pentru lusitani. Până acum, Portugalia a avut numai antrenori lusitani sau brazilieni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune