Închide meniul

Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 15:37

Reclamă
Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot

Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș!

Jose Mourinho / Profimedia

Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Vicepreşedintele clubului, Huseyin Yücel, a anunţat că se află în discuţii avansate cu tehnicianul lusitan, care este liber de contract după ce a părăsit AS Roma, relatează rmcsport.fr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am avut prima întâlnire cu Mourinho în urmă cu aproximativ o lună. După aceea, am continuat negocierile şi am făcut oferta noastră până în punctul în care ne aflăm acum. Acum aşteptăm un răspuns. Aşadar, suntem în proces de discuţii. Cred că Mourinho şi Beşiktaş vor fi foarte compatibili în ceea ce priveşte ideile”, a spus el.

Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș!

În timp ce sosirea lui „Special One” ar fi o lovitură uriaşă pentru Beşiktaş, clubul turc este, de asemenea, dornic să îi ofere lui Mourinho recruţi de primă clasă. Unul dintre ei este Angel Di Maria, vedeta din Liga Portugal, care se vede LIVE în AntenaPLAY:

„Suntem în discuţii cu Angel Di Maria. Se termină campionatul în Portugalia. După două săptămâni, el a spus că este deschis la toate ofertele. Am lăsat lucrurile aşa şi vom continua negocierile”, notează news.ro.

Nu la fel de cunoscut ca Di Maria, dar membru important al echipei Atlético Madrid de mai mulţi ani, fundaşul Mario Hermoso (aflat şi el la final de contract) se află pe lista lui Beşiktaş, dar evoluţia în acest dosar va depinde de dorinţele viitorului antrenor:

Reclamă
Reclamă 4

„Hermoso este pe lista noastră, dar nu se pune problema să transferăm un nume fără să ne fi decis asupra antrenorului”.

Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari

Jose Mourinho a șocat pe toată lumea, atunci când a propus ca fotbalul să se joace fără portari. Marele antrenor, în prezent liber de contract, a vorbit despre o tactică care ar revoluționa lumea fotbalului.

Este deja cunoscut faptul că, în fiecare sezon, tehnicienii lumii vin cu noi idei prin care schimbă total „sportul rege”. Acum, „The Special One” a venit cu o idee care este, cu adevărat, uluitoare.

Reclamă

Lusitanul a spus că o echipă ar putea beneficia de un jucător în plus pe teren, atunci când „aleagră” după victorie, în finalul unei partide.

Astfel, Mourinho a expus posibilitatea ca portarul să fie schimbat cu un jucător de câmp, pentru ca formația să se afle în superioritate numerică, pe teren, în ultimele minute ale terenului.

Totodată, Jose a spus că ar încerca această tactică și a spus că orice antrenor care ar face această schimbare va fi considerat un geniu.

„De ce ai juca cu un portar, chiar dacă are un joc de picioare bun, aproape la mijlocul terenului? Poți face asta cu un jucător de câmp! Chiar cred că o schimbare de acest tip se poate face.

Antrenorul care o va face, va fi considerat un geniu! Și eu aș încerca asta. Să ai un jucător în plus.. mai ales atunci când adversarii sunt obosiți și mai sunt doar 10 minute dintr-un meci!”. a spus Jose Mourinho, citat de thesun.co.uk.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și