Închide meniul

„Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 18:50

Reclamă
„Și eu aș încerca asta Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea

Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari

Jose Mourinho / Profimedia

Jose Mourinho a șocat pe toată lumea, atunci când a propus ca fotbalul să se joace fără portari. Marele antrenor, în prezent liber de contract, a vorbit despre o tactică care ar revoluționa lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este deja cunoscut faptul că, în fiecare sezon, tehnicienii lumii vin cu noi idei prin care schimbă total „sportul rege”. Acum, „The Special One” a venit cu o idee care este, cu adevărat, uluitoare.

Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari

Lusitanul a spus că o echipă ar putea beneficia de un jucător în plus pe teren, atunci când „aleagră” după victorie, în finalul unei partide.

Astfel, Mourinho a expus posibilitatea ca portarul să fie schimbat cu un jucător de câmp, pentru ca formația să se afle în superioritate numerică, pe teren, în ultimele minute ale terenului.

Totodată, Jose a spus că ar încerca această tactică și a spus că orice antrenor care ar face această schimbare va fi considerat un geniu.

Reclamă

„De ce ai juca cu un portar, chiar dacă are un joc de picioare bun, aproape la mijlocul terenului? Poți face asta cu un jucător de câmp! Chiar cred că o schimbare de acest tip se poate face.

Antrenorul care o va face, va fi considerat un geniu! Și eu aș încerca asta. Să ai un jucător în plus.. mai ales atunci când adversarii sunt obosiți și mai sunt doar 10 minute dintr-un meci!”. a spus Jose Mourinho, citat de thesun.co.uk.

Jose Mourinho a văzut din tribună dramatismul din Sporting – Benfica 2-1

Jose Mourinho a văzut din tribună dramatismul din derby-ul Sporting Lisabona – Benfica, scor 2-1, care a fost în direct în AntenaPLAY. Geny Catamo a fost eroul „leilor” în confruntarea din etapa a 28-a din Liga Sagres. Atacantul de 23 de ani din Mozambic a reuşit golul victoriei în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Catamo a reuşit prima „dublă” a carierei într-un moment crucial din lupta pentru titlu. După ce a deschis scorul încă din minutul 1 şi şi-a văzut echipa egalată, jucătorul cotat la 8 milioane de euro a reuşit o execuţie de senzaţie în minutul 90+1. Sub ochii lui Mourinho, liber de contract, Catamo nu i-a dat nicio şansă portarului Benficăi.

Geny Catamo a izbucnit în plâns imediat după ce a văzut mingea în poartă şi a sărbătorit, alături de coechipieri, în faţa fanilor.

„Această dublă înseamnă mult pentru mine şi pentru grup. Este o victorie importantă, iar lacrimile descriu tot! Nu am cuvinte, sunt foarte fericit pentru această victorie! Nu am câştigat încă nimic, trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte. Să ne concentrăm la meciul cu Gil Vicente, pentru că încă nu am câştigat nimic.

Dedic golul copilului meu şi soţiei însărcinate, lor le dedic reuşitele mele. Sper să primesc şi un sărut acasă!”, a spus Geny Catamo la finalul meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și