Închide meniul

Jose Mourinho, prima lovitură la AS Roma! "The Special One" vrea să-și aducă elevul preferat de la Manchester United

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 19:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Jose Mourinho, prima lovitură la AS Roma! "The Special One" vrea să-și aducă elevul preferat de la Manchester United

profimediaimages

Mourinho, prima lovitură la AS Roma

David De Gea și Jose Mourinho au colaborat la Manchester United în perioada 2016-2018. Cât timp "The Special One" a antrenat pe Old Trafford, nimeni nu l-a scos din poartă pe goalkeeper-ul spaniol. Todofichajes anunță că De Gea este printre prioritățile lui Mourinho la AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho îl vrea pe David De Gea la AS Roma

De Gea și-a pierdut locul de titular la Manchester United în detrimentul lui Dean Henderson. Portarul iberic a ratat ultimele 7 partide de Premier League ale "Diavolilor", fiind folosit doar în returul din semifinalele Europa League cu AS Roma, scor 2-3.

Nici situația portarilor de la AS Roma nu este foarte clară. Spaniolul Pau Lopez a fost titularul lui Fonseca în acest sezon, dar prestațiile sale n-au fost cele mai convingătoare. Antonio Mirante, goalkeeper-ul de rezervă, are 37 de ani și bate spre retragere.

25 de milioane de euro cere Manchester United în schimbul lui David De Gea. Spaniolul a ajuns pe Old Trafford în 2011, când Sir Alex Ferguson îl transfera de la Atletico Madrid. 

Jose Mourinho se va îmbogăți la AS Roma

Numai 15 zile a fost Mourinho antrenor liber de contract. A semnat pe trei sezoane cu echipa din capitala Italiei și va avea un salariu anual de 5 milioane de euro. Înțelegerea este de trei ori mai mică decât cea pe care o avea cu Spurs.

Reclamă

The Sun anunță că Tottenham îi va achita lui Mourinho, pe durata sezonului viitor, nu mai puțin de 10 milioane de euro. Este costul asumat pentru că a decis să rupă unilateral înțelegerea. Englezii au și motive de bucurie. Dacă Jose nu semna cu AS Roma erau nevoiți să îi vireze în conturi 15 milioane de euro!

Prin urmare, "The Special One" ar fi putut sta acasă și primea aceeași sumă de bani. Totuși, a acceptat o nouă provocare și speră să o poată revitaliza pe gruparea care nu a mai câștigat titlul din 2001.

 

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și