Închide meniul

Juan Laporta, anunţ de ultimă oră despre negocierile cu Lionel Messi. „Propunerea este în limita posibilităţilor Barcelonei”. Ronald Koeman, chemat la discuţii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 13:34

Juan Laporta, anunţ de ultimă oră despre negocierile cu Lionel Messi. „Propunerea este în limita posibilităţilor Barcelonei. Ronald Koeman, chemat la discuţii

Profimediaimages

Juan Laporta, anunţ de ultimă oră despre negocierile cu Lionel Messi

Laporta a dezvăluit că încă nu a ajuns la un acord cu căpitanul Barcelonei şi a subliniat că nu îi va mai putea oferi lui Messi contractul gigantic pe care îl avea până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Laporta, anunţ de ultimă oră despre negocierile cu Lionel Messi

Negocierile pentru noul contract al lui Messi merg bine, dar nu au fost încă finalizate. Trebuie să continuăm să lucrăm cu toţii. Vom face o propunere care să fie în limita posibilităților clubului. Relația între noi este bună și avem sentimentul că pregătim tot ceea ce este necesar pentru ca Leo să continue„, a transmis Laporta, potrivit Mundo Deportivo.

Conducătorul grupării de pe Camp Nou a ţinut să asigure că încă nu s-a luat o decizie finală în privinţa lui Ronald Koeman. Antrenorul olandez este aşteptat săpămâna viitoare la discuţii. Tot atunci se vor anunţa şi noile transferuri.

A existat multă agitaţie, dar am mult respect şi admiraţie faţă de Ronald Koeman, care este un profesionist. Am avut o întâlnire şi am aranjat să ne vedem săptămâna viitoare şi să anunţăm ce vom face.

Lui i-am spus ce am avut să-i spun. Am fost foarte clar. El are un contract clar, care mai este valabil un an şi care trebuie să-i ofere linişte sufletească. Nimic nu trebuie să ne grăbească în ceea ce priveşte decizia pe care o vom lua. Ne vom aşeza la discuţii, comportamentul său este impecabil„, a spus Juan Laporta.

Reclamă
Citește și:

Sergio Aguero, Memphis Depay, Eric Garcia, Georginio Wijnaldum şi Emerson sunt principalele ţinte ale verii pentru Barcelona. „Săptămâna viitoare vom anunţa noile transferuri”, a transmis Laporta.

Juan Laporta, anunţ de ultimă oră despre negocierile cu Lionel Messi. Tatăl argentinianului dezvăluia, în urmă cu o lună, că starul argentinian este dispus să renunțe cel mult la jumătate din bani. Mundo Deportivo a scos la iveală că Messi câștiga până la 138 de milioane de euro pe sezon. Actualul contract al lui Messi expiră pe 30 iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și