Închide meniul

Lionel Messi rămâne la Barcelona! Starul argentinian renunță la salariul său astronomic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 19:14

Lionel Messi rămâne la Barcelona! Starul argentinian renunță la salariul său astronomic

Leo Messi

profimediaimages

Lionel Messi rămâne la Barcelona. Potrivit El Confidencial, argentinianul are un acord cu Joan Laporta, valabil pentru următoarele două sezoane. Messi ar rămâne pe Camp Nou până în 2023, când va avea 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi rămâne la Barcelona

Potrivit sursei citate, n-au fost încă stabilite aspectele financiare ale noului contract. Cu toate acestea, intenția ambelor părți este să semneze prelungirea cât mai rapid.

Ținând cont de situația delicată traversată de clubul catalan, Lionel Messi va trebui să accepte o reducere salarială. Tatăl lui Messi dezvăluia în urmă cu o lună că starul argentinian este dispus să renunțe cel mult la jumătate din bani. Mundo Deportivo a scos la iveală că Messi câștiga până la 138 de milioane de euro pe sezon.

Actualul contract al lui Messi expiră pe 30 iunie. Presa internațională speculează că argentinianul va rămâne în cele din urmă la Barcelona, în ciuda faptului că „divorțul” părea iminent anul trecut.

A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?”

Lionel Messi și Barcelona au cucerit doar Copa del Rey în această stagiune. Cum argentinianul nu și-a prelungit încă contractul, fanii se tem că acela a fost ultimul său trofeu în Catalunya.

Reclamă

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Această întrebare l-a forțat pe Messi să divulge o parte din gândurile sale pentru sezonul următor. Argentinianul a refuzat să ofere un răspuns direct, dar a recunoscut că Barcelona este departe de statutul din urmă cu câțiva ani.

Adevărul e că ultima Copa del Rey a fost specială, mai ales din pricina situației în care ne aflăm. Clubul vine după câțiva ani în care a suferit din cauza lipsei de rezultate și de titluri. Avem un vestiar foarte tânăr, cu mulți jucători noi. Acel trofeu a fost un moment crucial pentru noi, unul foarte important!”, a declarat Lionel Messi, pentru ziarul Ole.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și