Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 22:57

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB

Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar

Gigi Becali / Profimedia Images

Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Rafa Mujica, care a făcut spectacol la Arouca, în AntenaPLAY, s-ar fi înțeles deja cu șeicii unei formații qatareze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon de Liga Portugal, Rafa Mujica a adunat 36 de meciuri, 23 de goluri și 4 pase decisive pentru Arouca. Acesta pleacă din Liga Portugal și își lasă echipa pe poziția a 7-a. Meciurile din campionatul lusitan se văd LIVE în AntenaPLAY.

Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar

Potrivit informațiilor oferite de presa din Portugalia, Rafa Mujica a ajuns la un acord total cu Al-Sadd. Acesta urmează să semneze contractul după ce va trece de vizita medicală, care ar fi fost deja programată.

Mai mult de atât, jurnaliștii lusitani l-au surprins pe Mujica pe aeroport, în timp ce își aștepta zborul spre Qatar.

Reclamă

Este greu de crezut că Gigi Becali ar fi putut face o ofertă bună pentru Mujica, având în vedere că oficialii formației din Qatar îi vor achita clauza de reziliere a atacantului, în valoare de 10 milioane de euro.

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB, cu fotbaliştii lui Gică Hagi

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. FCSB va ataca grupele cupelor europene cu trei fotbalişti care au făcut diferenţa la Farul Constanţa, în acest sezon, în care dobrogenii luptă pentru poziţia secundă.

Becali nu le-a dat liber jucătorilor de la FCSB, chiar dacă roş-albaştrii sunt campioni cu patru etape înainte de finalul campionatului. Finanţatorul glumea şi spunea că vrea să-l ajute pe Naşul Hagi să termine pe 2.

Reclamă 4 / 0/3

Drept „recompensă”, Gigi Becali ar putea face trei transferuri de cupele europene de la echipa „Regelui”. Este vorba de Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru, susţine sport.ro.

În condiţiile în care Florinel Coman e la un pas de plecarea de la FCSB, Cojocaru ar fi înlocuitorul perfect pentru „Mbappe”. Fotbalistul de 20 de ani cotat la 100.000 de euro a marcat 4 goluri în cele 9 meciuri adunate în această stagiune.

Sîrbu e cotat la 650.000 de euro şi poate acoperi posturile de fundaş dreapta, central şi în linia mediană. Grameni ar fi o reală lovitură pentru FCSB. Cu o cotă de 2 milioane de euro, milocaşul e dorit şi de Rapidul lui Dan Şucu, dar şi de cluburi din Portugalia sau Italia.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și