Închide meniul

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB, cu fotbaliştii lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2024, 14:10

Reclamă
Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB, cu fotbaliştii lui Gică Hagi

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. FCSB va ataca grupele cupelor europene cu trei fotbalişti care au făcut diferenţa la Farul Constanţa, în acest sezon, în care dobrogenii luptă pentru poziţia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu le-a dat liber jucătorilor de la FCSB, chiar dacă roş-albaştrii sunt campioni cu patru etape înainte de finalul campionatului. Finanţatorul glumea şi spunea că vrea să-l ajute pe Naşul Hagi să termine pe 2.

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB

Drept „recompensă”, Gigi Becali ar putea face trei transferuri de cupele europene de la echipa „Regelui”. Este vorba de Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru, susţine sport.ro. 

În condiţiile în care Florinel Coman e la un pas de plecarea de la FCSB, Cojocaru ar fi înlocuitorul perfect pentru „Mbappe”. Fotbalistul de 20 de ani cotat la 100.000 de euro a marcat 4 goluri în cele 9 meciuri adunate în această stagiune.

Sîrbu e cotat la 650.000 de euro şi poate acoperi posturile de fundaş dreapta, central şi în linia mediană. Grameni ar fi o reală lovitură pentru FCSB. Cu o cotă de 2 milioane de euro, milocaşul e dorit şi de Rapidul lui Dan Şucu, dar şi de cluburi din Portugalia sau Italia.

Reclamă

Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali

Pe de altă parte, primul transfer ratat de Gigi Becali este cel al lui Mihai Popescu. Fundaşul în vârstă de 30 de ani nu va mai ajunge la FCSB. Totul după ce Gică Popescu a cerut mai mulţi bani decât îşi doreşte să plătească patronul roş-albaştrilor. Mihai Stoica a confirmat că nu mai există nicio şansă ca Mihai Popescu să ajungă la campioana României.

„E încheiată. La momentul ăla, am oferit o sumă, Farul a zis 400.000 şi s-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste, iar una dintre ele poate să fie Ovidiu Popescu. Ar fi ideal să avem un fundaş lateral care să poată juca şi central„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a jucat în 42 de meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive. Între 2013 şi 2020 a jucat pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” Vezi toate știrile
Citește și