Închide meniul

Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi! Gestul superb făcut de starul lui Real Madrid chiar în timpul meciului

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 13:45

Reclamă
Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi! Gestul superb făcut de starul lui Real Madrid chiar în timpul meciului

Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi

Jude Bellingham, în timpul unui meci / Profimedia

Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi! Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Regelui după victoria cu 3-1 de pe terenul celor de la Arandina, însă cel mai frumos moment al partidei nu a avut loc pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frigul le-a dat mari bătăi de cap superstarurilor de la Real Madrid care au stat pe banca de rezerve. Jucătorii au stat pe bancă cu pături pe ei.

Jude Bellingham i-a făcut ziua unui copil de mingi!

În frig au stat şi copiii de mingi, iar Jude Bellingham a remarcat acest lucru. Starul englez, care nu a jucat cu Arandina, a făcut un gest superb chiar în timpul meciului.

Bellingham a observat un copil de mingi care tremura de frig la marginea terenului. În primă fază, fostul jucător de la Borussia Dortmund l-a chemat pe puşti la banca celor de la Real. Acesta nu şi-a făcut curaj şi, în cele din urmă, englezul s-a ridicat şi a pus pătura peste copil.

Reclamă

Momentul i-a impresionat pe fani, indiferent de echipa pe care o susţin. Potrivit celor de la marca.com, micuţul a oferit o reacţie, neputând să creadă ce i s-a întâmplat:

„Jude Bellingham este preferatul meu. Nu am înţeles ce mi-a zis, dar a fost un gest superb. Este cea mai bună zi”, a spus copilul de mingi, după care s-a fotografiat cu starul lui Real Madrid.

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei

Carlo Ancelotti a rupt tăcerea după ce a refuzat naţionala Braziliei. Antrenorul de 64 de ani a pus vineri capăt suspansului în jurul viitorului său. După ce timp de mai multe luni numele său a fost vehiculat pentru a deveni selecţionerul Braziliei în vara anului viitor, tehnicianul şi-a prelungit în cele din urmă contractul cu Real Madrid până în 2026.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit italianului, situaţia a fost foarte clară încă de la început, în ciuda anunţului făcut vara trecută de Confederaţia braziliană de fotbal (CBF), care a anunţat că va ajunge în iulie 2024.

„Realitatea este că am avut contact cu naţionala braziliană, cu preşedintele ei, Ednaldo Rodrigues, căruia îi mulţumesc pentru dragostea şi interesul de a antrena Brazilia”, a spus el.

„M-am simţit foarte mândru, dar totul a depins de decizia celor de la Real Madrid. În ultimele luni, Ednaldo a încetat să mai fie preşedinte (înlăturat prin ordin judecătoresc în decembrie, n.r.) şi în cele din urmă a fost aşa cum mi-am dorit întotdeauna: să rămân la Real Madrid. Nu ştiu dacă Brazilia mă dorea în 2026 sau dacă va fi mulţumită de decizia mea”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și