Închide meniul
UPDATE

Jude Bellingham, performanţă fabuloasă cu care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo. Ce a reuşit în Real Madrid – Osasuna

Alex Ioniță Publicat: 7 octombrie 2023, 18:55

Reclamă
Jude Bellingham, performanţă fabuloasă cu care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo. Ce a reuşit în Real Madrid – Osasuna

Jude Bellingham, performanţă fabuloasă cu care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo

Jude Bellingham și-a început cariera de fotbalist la Birmingham, în Anglia / Profimedia

Jude Bellingham a reușit o performanţă fabuloasă și l-a egalat pe Cristiano Ronaldo. Totul s-a întâmplat în meciul dintre Real Madrid și Osasuna, din etapa a  9-a a sezonului din LaLiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul englez a ajuns în lotul echipei lui Carlo Ancelotti în vara acestui an, de la Borussia Dortmund, în schimbul sumei de 103 milioane de euro. De la sosirea în capitala Spaniei, Bellingham s-a impus rapid în primul 11 al celor de la Real Madrid, iar acum a egalat o performanță senzațională a lui Cristiano Ronaldo.

Jude Bellingham, performanţă fabuloasă cu care l-a egalat pe Cristiano Ronaldo. A ajuns la la 7 goluri în 8 meciuri pentru Real Madrid

UPDATE: Jude Bellingham a marcat și al 2-lea gol în partida cu Osassuna. Astfel, l-a depășit pe Cristiano Ronaldo și a ajuns la 8 goluri în 8 meciuri jucate pentru cei de la Real Madrid

În meciul dintre Real Madrid și Osasuna scorul a fost deschis de către mijlocașul central englez, în minutul 18 al partidei. Astfel, Bellingham a ajuns la 7 reușite în 8 meciuri jucate pentru „Los Blancos” în La Liga și i-a egalat performanța lui Cristiano Ronaldo. Câștigătorul a 5 baloane de aur a reușit aceași performanță în anul 2009.

Reclamă

De asemenea, în toate competițiile, Jude Bellingham a ajuns să marcheze de 9 ori și să ofere 3 pase decisive, până în momentul de față, în cele 10 partide jucate pentru echipa din capitala Spaniei.

De cealaltă parte, tot în primele 10 meciuri jucate pentru Real Madrid, în toate competițiile, Cristiano Ronaldo a marcat 10 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

După performanța reușită de Jude Bellingham, oficialii clubului pregătit de Carlo Ancelotti au avut o reacție senzațională, pe rețelele de socializare: „Englezi care au scris povești de dragoste: William Shakespeare și Jude Bellingham!”

În perioada petrecută la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze nu mai puțin de 450 de goluri în 438 de partide jucate. De asemenea, a oferit și 131 de pase decisive în cei 9 ani petrecuți în tricoul „Los Blancos”.

Jude Bellingham l-a impresionat pe Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a fost uimit după evoluția senzațională a lui Jude Bellingham, în Napoli – Real Madrid 2-3, meci din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

„E o surpriză pentru mine pentru că are 20 de ani și arată pe teren ca și cum ar avea 30. Este tot timpul concentrat la joc, un lucru rar pentru un jucător atât de tânăr.

Succesul din prima repriză a venit datorită poziției lui Bellingham, Valverde și Rodrygo au adus multă neliniște pentru Napoli. Cei trei au avut un rol important”, a spus Ancelotti, citat de marca.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și