Închide meniul

Carlo Ancelotti, după evoluția stelară a lui Jude Bellingham, în Napoli – Real Madrid 2-3: ”Zici că are 30 de ani”

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2023, 8:32

Reclamă
Carlo Ancelotti, după evoluția stelară a lui Jude Bellingham, în Napoli – Real Madrid 2-3: ”Zici că are 30 de ani”

Carlo Ancelotti, după evoluția stelară a lui Jude Bellingham, în Napoli - Real Madrid 2-3

Jude Bellingham, în Napoli - Real Madrid 2-3 / Profimedia Images

Carlo Ancelotti a fost uimit după evoluția senzațională a lui Jude Bellingham, în Napoli – Real Madrid 2-3, meci din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezul a ajuns la 8 goluri marcate în primele 9 meciuri în tricoul blanco, trecându-și în cont și 3 assist-uri. El a întors soarta primei reprize, cu o pasă decisivă și cu un gol în stilul lui Diego Maradona.

Carlo Ancelotti, după evoluția stelară a lui Jude Bellingham

”E o surpriză pentru mine pentru că are 20 de ani și arată pe teren ca și cum ar avea 30. Este tot timpul concentrat la joc, un lucru rar pentru un jucător atât de tânăr.

Succesul din prima repriză a venit datorită poziției lui Bellingham, Valverde și Rodrygo au adus multă neliniște pentru Napoli. Cei trei au avut un rol important”, a spus Ancelotti, citat de marca.com.

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute

Jude Bellingham a demontrat încă o dată că este un jucător uriaş! Mijlocaşul englez a întors rezultatul primei reprize a partidei dintre Napoli şi Real Madrid, cu un gol spectaculos şi un assist.

Reclamă

Napoli a deschis scorul prin Ostigard, după care Bellingham şi-a intrat în rol. A dat o pasă perfectă la golul de 1-1 al lui Vinicius Jr. Apoi, a luat o acţiune pe cont propriu, de la 40 de metri de poarta italienilor, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a înscris cu un şut fără cusur, la colţul lung.

Oficialii de la Real Madrid l-au transferat pe mijlocașul britanic pentru 103 milioane de euro. Totuși, această sumă ar putea crește considerabil, datorită clauzelor existente în înțelegerea dintre cele două cluburi.

Fotbalistul englez a jucat la Borussia Dortmund în perioada 2020-2023. Alături de formația din Germania, Bellingham a cucerit un singur trofeu, Cupa Germaniei, în sezonul 2020-2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și