Închide meniul

Jude Bellingham, prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa! Starul lui Real Madrid a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2023, 22:54

Reclamă
Jude Bellingham, prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa! Starul lui Real Madrid a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător

Jude Bellingham, prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa

Jude Bellingham, pe scenă / Profimediaimages

Jude Bellingham a avut prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa. Mijlocaşul englez, în vârstă de 20 de ani, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător în cadrul galei în care a fost acordat Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bellingham a urcat pe scenă în aplauzele tuturor celor prezenţi şi a ţinut un discurs. A vorbit despre tricoul cu numărul 5 pe care îl poartă la Real Madrid şi care i-a „aparţinut”, în trecut, lui Zinedine Zidane.

Jude Bellingham, prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru acest premiu. Tricoul cu numărul 5 al lui Zidane? Mai am un drum lung până ajung la performanţele lui Zidane, dar este un jucător care m-a inspirat. Este o presiune, dar am vrut aşa să-l omagiez pe unul dintre eroii mei. Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine„, a declarat, pe scenă, Bellingham, potrivit bbc.co.uk.

Acesta a fost felicitat de Jamal Musiala, cel care a încheiat pe locul secund. Cei doi au fost colegi de cameră la naţionala de juniori a Angliei.

Un tip grozav și a fost atât de elegant din partea lui să trimită un astfel de mesaj și să-mi facă urări de bine. Știe cât de mult îl iubesc și cât de mult îl respect„, a spus mijlocaşul ofensiv al madrilenilor.

Reclamă

Bellingham scrie istorie la primul sezon în La Liga. Tocmai a ajutat-o pe Real Madrid să câştige El Clasico. A marcat o „dublă” de senzaţie împotriva Barcelonei.

A fost foarte bine. Am fost primit bine de toţi cei de la club. Sunt încrezător în calităţile mele, dar ei mă ajută să le arăt pe teren„, a spus Bellingham.

Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico şi a stabilit un record impresionant

Jude Bellingham a reuşit o „dublă” fabuloasă în El Clasico. Starul englez a egalat în duelul „de foc” cu Barcelona, cu un şut magistral, din afara careului, la care portarul Barcelonei nu a avut nicio şansă. Mijlocaşul a punctat în prelungiri, şi i-a adus lui Carlo Ancelotti toate cele trei puncte. Graţie reuşitelor din derby-ul cu marea rivală, Bellingham a atins cifre fantastice în tricoul „galacticilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a marcat golul egalizator pentru Real Madrid în 68. Vinicius a trimis o centrare în careul catalanilor, balonul a fost respins de Gavi, şi a ajuns la Bellingham.

Starul englez nu a stat pe gânduri şi a şutat imparabil, din afara careului. Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe Ter Stegen, care nu a avut nicio şansă în faţa şutului lui Bellingham.

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a fost cel care a dat lovitura de graţie. Internaţionalul englez a reuşit dubla în minutul 90+2, marcând din pasa lui Luka Modric.

Graţie reuşitelor din El Clasico, Jude Bellingham a stabilit un record colosal. Este primul jucător care marchează pentru Real Madrid la debutul în campionat, în Champions League şi în El Clasico.

De asemenea, starul englez are cifre „galactice” în acest sezon. Bellingham a marcat 12 goluri pentru Real Madrid, în cele 13 meciuri. Acesta a mai oferit şi trei assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și