Închide meniul
VIDEO

Julian Alvarez, şase goluri într-un singur meci pentru River Plate. Vine la Manchester City pentru a-i face concurenţă lui Erling Haaland

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2022, 10:07

Julian Alvarez, şase goluri într-un singur meci pentru River Plate. Vine la Manchester City pentru a-i face concurenţă lui Erling Haaland

Julian Alvarez a înscris şase goluri pentru River Plate în ultimul meci din Copa Libertadores

Julian Alvarez a scris istorie pentru River Plate / Profimediaimages

Julian Alvarez a reuşit o performanţă uriaşă şi a înscris şase goluri într-un meci pentru River Plate. Atacantul cumpărat de Manchester City cu 23 de milioane de euro şi lăsat împrumut în Argentina a făcut show în victoria cu Alianza Lima, scor 8-1, din Copa Libertadores.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul lui River Plate a reuşit un hat-trick până la pauză. A marcat în minutele 15, 18 şi 41. Simona a mărit proporţiile scorului şi au urmat alte două goluri ale lui Alvarez (57, 83). A punctat şi Gomez pentru un succes istoric.

Julian Alvarez, şase goluri într-un singur meci pentru River Plate

Julian Alvarez este primul jucător care înscrie un hat-trick atât în prima repriză, cât şi în a doua, în cele mai importante competiţii (UEFA, AFC, CAF, CONCAF, CONMEBOL şi OFC).

Tânărul de 22 de ani a scris istorie la clubul care tocmai a împlinit 121 de ani. A reuşit ceea ce nu au putut nici Alfredo Di Stefano, Gonzalo Higuain şi Radamel Falcao. Este primul jucător care înscrie şase goluri, într-un meci oficial, pentru „Los Millonarios”.

Reclamă

Alvarez a stârnit amuzamentul coechipierilor după ce a plecat acasă cu două baloane. Imaginile cu el au devenit virale!

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul viitor, Julian Alvarez va fi antrenat de Pep Guardiola la campioana din Premier League. Manchester City l-a transferat în vara anului trecut şi l-a văzut drept înlocuitorul perfect pentru un alt argentinian, Kun Aguero. Între timp, „cetăţenii” l-au adus şi pe Erling Haaland. Se anunţă o concurenţă spectaculoasă. Alvarez are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 23 de milioane de euro. Este de 6.5 ori mai mică decât cea a lui Haaland.

Erling Haaland câștigă un salariu uriaş la Manchester City

Erling Haaland va ajunge la Manchester City pe 1 iulie 2022 și va câștiga, în 10 minute, salariul mediu net lunar din România. Adică 770 de euro sau aproximativ 3800 de lei. Lunar, campioana Angliei îi va oferi 3,3 milioane de euro și îl va „propulsa” în TOP 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume.

Haaland se va îmbogăți după transferul anului în lumea fotbalului, de la Borussia Dortmund la Manchester City. Clubul de pe Etihad a anunțat astăzi oficial mutarea de „5 stele”.

Starul norvegian, în vârstă de 21 de ani, va câștiga o avere la noua echipă. Haaland va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Făcând o comparație cu veniturile din România, atacantul nordic va primi într-un interval de 10 minute salariul mediu din țara noastră. Salariul mediu net din România, din luna februarie a anului 2022, a urcat la 3.712 lei. Aceeași sumă o va încasa și Haaland din partea șeicilor de la City la fiecare cele 10 minute petrecute la liderul din Premier League.

Marele anunț al transferului lui Haaland a fost făcut inițial de expertul în mercato Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a dezvăluit că atacantul Borussiei Dortmund a trecut cu brio vizita medicală, iar mutarea este ca și făcută.

Erling Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Manchester City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta.

Reclamă

Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore.”, a scris Fabrizio Romano, pe contul de Twitter.

Recomandări
  • Julian Alvarez, şase goluri într-un singur meci pentru River Plate
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și