Închide meniul

Julian Nagelsmann, moment de sinceritate după surpriza uriașă Villarreal – Bayern 1-0. Cum își explică eșecul din „sferturile” UEFA Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 9:36

Julian Nagelsmann, moment de sinceritate după surpriza uriașă Villarreal – Bayern 1-0. Cum își explică eșecul din „sferturile UEFA Champions League

Julian Nagelsmann, primele explicații după Villarreal - Bayern 1-0

Profimediaimages

Julian Nagelsmann a oferit primele declarații după meciul Villarreal – Bayern, scor 1-0, din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul liderului din Bundesliga a precizat că înfrângerea suferită de echipa lui a fost una meritată. A venit și cu explicații pentru ceea ce s-a întâmplat pe terenul „Submarinului Galben”.

Julian Nagelsmann, primele explicații după Villarreal – Bayern 1-0

E o înfrângere meritată, nu am fost buni. În prima repriză am avut prea puţină energie, nu ne-am creat ocazii şi am cedat controlul. La eroarea lui Manuel Neuer (n.r. – o repunere în joc greşită a balonului), am avut noroc„, a declarat tehnicianul lui Bayern.

Unai Emery a vorbit despre un meci aproape perfect făcut de echipa lui, Villarreal.

Încercăm să concuram şi să ajungem în semifinale. Am făcut un meci aproape perfect în seara asta. Ar fi fost perfect dacă am fi obţinut un avantaj mai mare. Nu ne vom bucura că am câştigat, pentru că am fi putut uneori să jucăm mai bine. Vrem să fim exigenţi şi să facem un pas înainte. Săptămâna viitoare ne va fi mai greu„, a spus Unai Emery, potrivit news.ro.

Reclamă

Villarreal a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Bayern Munchen, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 12 aprilie.

Gerard Moreno putea profita de gafa uriașă a lui Manuel Neuer

Magia UEFA Champions League s-a simțit din plin și în meciul Villarreal – Bayern Munchen, din manșa tur a sferturilor UEFA Champions League. Gerard Moreno a fost foarte aproape să marcheze golul carierei, în repriza secundă a duelului din Spania.

În minutul 62 al partidei dintre Villarreal și Bayern Munchen, Gerard Moreno a interceptat o pasă defectuoasă trimisă de Manuel Neuer. Portarul bavarezilor a ieșit până la jumătatea terenului și a încercat să degajeze, dar a greșit complet execuția.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea a ajuns cu noroc la atacantul spaniol, care n-a stat deloc pe gânduri și a încercat un lob fabulos din cercul de la centrul terenului. Balonul a căzut în careu, apoi s-a scurs agonizant pe lângă poartă, la un metru de bară.

Recomandări
  • Villarreal – Bayern 1-0
  • Ce a declarat Julian Nagelsmann

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! Vezi toate știrile
Citește și