Închide meniul

Gerard Moreno, aproape de un gol de pe altă planetă în Villarreal – Bayern! Spaniolul a trimis un lob de la jumătatea terenului, după greşeala colosală a lui Manuel Neuer

Cosmin Cioboată Publicat: 6 aprilie 2022, 23:43

Gerard Moreno, aproape de un gol de pe altă planetă în Villarreal – Bayern! Spaniolul a trimis un lob de la jumătatea terenului, după greşeala colosală a lui Manuel Neuer

Gerard Moreno, aproape de un gol SF în Villarreal - Bayern

Profimedia

  • Gerard Moreno, aproape de golul carierei în Villarreal – Bayern Munchen
  • Atacantul spaniol a trimis un lob fantastic, de la jumătatea terenului

Gerard Moreno a fost autorul unei faze uluitoare, petrecută în repriza a doua a meciului Villarreal – Bayern Munchen, din sferturile de finală ale UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magia UEFA Champions League s-a simțit din plin și în meciul Villarreal – Bayern Munchen, din manșa tur a sferturilor UEFA Champions League. Gerard Moreno a fost foarte aproape să marcheze golul carierei, în repriza secundă a duelului din Spania.

Gerard Moreno, aproape de golul carierei! Atacantul lui Villarreal a trimis un lob fantastic de la jumătatea terenului

În minutul 62 al partidei dintre Villarreal și Bayern Munchen, Gerard Moreno a interceptat o pasă defectuoasă trimisă de Manuel Neuer. Portarul bavarezilor a ieșit până la jumătatea terenului și a încercat să degajeze, dar a greșit complet execuția.

Reclamă

Mingea a ajuns cu noroc la atacantul spaniol, care n-a stat deloc pe gânduri și a încercat un lob fabulos din cercul de la centrul terenului. Balonul a căzut în careu, apoi s-a scurs agonizant pe lângă poartă, la un metru de bară.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Arnaut Danjuma a deschis scorul în meciul dintre Villarreal și Bayern Munchen în minutul 8, după o fază „de Playstation”.

UEFA Champions League | Bayern Munchen, făcută K.O. de Villarreal! Fază „de Playstation” reuşită de trupa lui Unai Emery

Danjuma a finalizat o fază superbă lucrată de formaţia lui Unai Emery, „de Playstation”, pornită din propria jumătate. Jucătorii lui Villarreal au legat multe pase din prima de-a lungul terenului și au destabilizat defensiva lui Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI VIDEO CU GOLUL AICI

Faza superbă s-a încheiat cu reluarea spre poartă a lui Dani Parejo, deviată de Danjuma în colțul opus, fără speranțe pentru Manuel Neuer. Portarul bavarezilor se afla pe direcția balonului trimis de Parejo, dar apariția lui Danjuma l-a surprins complet.

Danjuma se află la cel de-al 6-lea gol din UEFA Champions League, în actualul sezon. Atacantul olandez a marcat 14 goluri pentru Villarreal în toate competițiile din stagiunea curentă.

Villarreal a reușit să mai marcheze o dată până la pauză, însă golul a fost anulat. Coquelin a înscris cu o lovitură de cap în minutul 41, dar mijlocașul se afla în poziție de offside, iar centralul n-a validat golul.

UEFA Champions League | Echipele de start din Villarreal – Bayern Munchen:

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Coquelin, Capoue, Parejo – Moreno, Danjuma, Lo Celso

Rezerve: Alcacer, Alfonso Pedraza, Asenjo, Aurier, Chukwueze, Gomez, Iborra, Mandi, Mario Gaspar, Pena, Pino, Trigueros

Antrenor: Unai Emery

Reclamă

Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Kimmich, Musiala – Coman, Muller, Gnabry – Lewandowski

Rezerve: Fruchtl, Goretzka, Nianzou, Richards, Roca, Sabitzer, Sane, Stanisic, Sule, Tillman, Ulreich, Wanner

Antrenor: Julian Nagelsmann

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Liga Campionilor • 11 mart., 19:15
De Laurentiis, primă fabuloasă pentru jucătorii lui Napoli! Miză uriaşă pentru campioana din Serie A în dubla cu Barcelona
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui