Închide meniul

Junior Morais şi Florin Niţă au fost prezentaţi oficial la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică! 

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 17:19

Reclamă
Junior Morais şi Florin Niţă au fost prezentaţi oficial la Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică! 

Junior Morais şi Florin Niţă au fost prezentaţi oficial la Gaziantep

Junior Morais şi Florin Niţă, prezentaţi oficial la Gaziantep / Colaj Twitter Gaziantep

Junior Morais şi Florin Niţă au fost prezentaţi oficial la Gaziantep, formaţie pregătită de Marius Şumudică. Antrenorul român a revenit la formaţia din Turcia în urmă cu câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Florin Niţă ajunge pentru prima oară în fotbalul din Turcia, Junior Morais revine la Gaziantep, formaţie pentru care a mai evoluat în perioada 2019-2021.

Junior Morais şi Florin Niţă au fost prezentaţi oficial la Gaziantep!

Marius Şumudică a făcut primele transferuri după ce a semnat cu Gaziantep. Formaţia din Turcia i-a prezentat oficial pe Junior Morais şi Florin Niţă în cursul zilei de sâmbătă.

Junior Morais revine la Gaziantep după doi ani. El a mai evoluat la formaţia din Turcia în perioada 2019-2021, atunci când a evoluat în 53 de meciuri în toate competiţiile. Junior Morais a evoluat ultima oară la Rapid, echipă la care a ajuns imediat după ce s-a despărţit în urmă cu doi ani de Gaziantep. Morais a jucat în acest sezon doar 45 pentru giuleşteni, în înfrângerea cu FC Voluntari, scor 1-2.

Reclamă

Gaziantep l-a prezentat în cursul zilei de sâmbătă şi pe portarul Florin Niţă. Românul era liber de contract după ce s-a despărţit în această vară de Sparta Praga. În prima jumătate a anului, Niţă a fost împrumutat de Sparta Praga la Pardubice, formaţie pentru care a jucat de 17 ori sezonul trecut.

Junior Morais şi Florin Niţă au semnat cu Gaziantep contracte valabile până la sfârşitul acestui an. Cei doi pot debuta pe 16 septembrie, atunci când Gaziantep va juca pe terenul celor de la Kayserispor.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, primele declaraţii după ce a semnat cu Gaziantep

Marius Şumudică a oferit primele declaraţii după ce a semnat cu Gaziantep. Tehnicianul român a mai pregătit-o în trecut pe Gaziantep, cu succes.

Formaţia turcă se află într-o situaţie foarte dificilă în campionat. Este lanterna clasamentului, fără niciun punct după 4 etape disputate.

„Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș.

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea tarziu. De atunci, atât eu cât și orașul am pierdut.

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes și cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes”, a declarat Marius Șumudică, după ce a semnat cu Gaziantep, pentru site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și