Închide meniul

Jurgen Klopp, reacție genială după venirea lui Ralf Rangnick la rivala Manchester United. „Asta nu e o veste bună!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 9:30

Jurgen Klopp, reacție genială după venirea lui Ralf Rangnick la rivala Manchester United. „Asta nu e o veste bună!

Jurgen Klopp, reacţie vehementă înainte de Napoli - Liverpool

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool/ AFP7 / Irina R.H via Hepta

Klopp nu e încântat că Rangnick a venit tocmai la Manchester United. Antrenorul lui Liverpool e sigur că „diavolii” vor redeveni o echipă de temut în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp, reacție genială după venirea lui Ralf Rangnick la rivala Manchester United

„Din păcate, un antrenor bun vine în Anglia, așa este, din pacăte vine la Manchester United. Ralf este evident un manager cu adevărat experimentat. A construit două cluburi de la zero și le-a transformat în echipe bune din Germania, Leipzig și Hoffenheim. A avut o mulțime de funcții diferite în fotbal, dar întotdeauna prima sa preocupare a fost să fie antrenor și manager. Aceasta este cea mai bună abilitate a lui.

United va fi mai organizată pe teren, asta nu este o veste bună pentru celelalte echipe. Este un om cu adevărat bun și un antrenor remarcabil”, a spus Jurgen Klopp, într-o conferință de presă.

Ralf Rangnick ar urma să semneze cu Manchester United până la finalul sezonului, în calitate de antrenor interimar, după care va avea un rol de consultanță. Germanul nu va fi însă pe banca la meciul din weekend cu Chelsea și ar putea să-și înceapă mandatul abia săptămâna următoare.

Manchester United a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer după umilința suferită pe terenul lui Watford la ultimul meci din Premier League, scor 1-4. Norvegianul i-a lăsat pe „diavoli” pe locul 8 în Anglia, la 12 puncte de liderul Chelsea. Pe lângă Rangnick, șefii lui United i-au mai avut pe listă pe Rudi Garcia, Paulo Fonseca și Ernesto Valverde.

Reclamă

Citește și:

Cine este Ralf Rangnick

În vârstă de 63 de ani, Ralf Rangnick a antrenat doar echipe din Germania. Ultima lui experiență ca tehnician principal a fost în sezonul 2018-2019, când a stat pe banca celor de la RB Leipzig. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Schalke 04, Hoffenheim, Hannover, Stuttgart, Ulm 1846 și Reutlingen.

Din 2019, de când a renunțat la antrenorat, Ralf Rangnick a ocupat doar funcții de conducere. A lucrat la RedBull Salzburg și RB Leipzig, iar vara trecută a semnat cu rușii de la Lokomotiv Moscova.

Tehnicianul de 63 de ani a câștigat nouă trofee în cariera de antrenor. Cele mai importante sunt Cupa și Supercupa Germaniei, cu Schalke 04. Ca jucător, Rangnick a avut o carieră modestă, cea mai importantă echipă din CV-ul său fiind Stuttgart.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jugen Klopp, reacție genială după venirea lui Ralf Rangnick la rivala Manchester United
  • Ce a spus tehnicianul lui Liverpool

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și