Închide meniul

Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool

Alex Ioniță Publicat: 19 mai 2024, 15:20

Reclamă
Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool

Jurgen Klopp se poate retrage definitiv!

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Tehnicianul se va despărți de Liverpool la finalul actualului sezon, însă a făcut un anunț care i-a lăsat cu gura căsată pe fanii fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci al celor de la Liverpool cu Klopp pe bancă se va juca duminică, de la ora 18:00. Atunci, „cormoranii” primesc vizita celor de la Wolves.

Jurgen Klopp se poate retrage definitiv!

Klopp a recunoscut deja că va lua o pauză de la fotbal după respărțirea de Liverpool. Totuși, acum, germanul a spus că este posibil ca această pauză să fie definitivă.

„Va fi o pauză lungă, cu siguranță. S-ar putea să fie de tot. Cariera în Anglia e cu siguranță gata, pentru că nu voi antrena altă echipă acolo. Dacă voi antrena din nou, va fi în altă parte”, a spus Klopp, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Jurgen Klopp a preluat-o pe Liverpool în luna octombrie a anului 2015. La momentul respectiv, germanul era liber de contract, ca urmare a despărţirii de Borussia Dortmund.

Reclamă
Reclamă 4

Klopp a scris istorie alături de echipa din Premier League și a reușit să câștige nu mai puțin de 8 trofee alături de „cormorani”. E vorba despre: 1 titlu în Premier League, un FA Cup, 2 Cupe ale Ligii, un UEFA Champions League, o Supercupă a Europei, o Supercupă a Anglei și o Cupă Mondială a Cluburilor.

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp la Liverpool

Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp la Liverpool. Tehnicianul celor de la Feyenoord a recunoscut că va ajunge la Liverpool în cadrul unei conferinţe de presă.

Arne Slot, antrenorul care a fost ales de conducerea lui Liverpool pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp, a câştigat alături de Feyenoord titlul din sezonul 2022/23 şi Cupa Olandei în acest sezon. El mai avea contract cu Feyenoord pentru încă două sezoane, dar Liverpool a fost de acord cu plata unor compensaţii financiare. Potrivit bbc.com, „cormoranii” au plătit în jur de 10 milioane de euro.

Reclamă

„Pot să confirm că voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor”, a spus Arne Slot conform celor de la ESPN. Şi cei de la Feyenoord au postat un clip emoţionant pe reţelele de socializare.

Încă de dinainte ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere, Arne Slot a anunţat că îşi doreşte să antreneze echipa de pe Anfield şi aştepta cu sufletul la gură ca Liverpool şi Feyenoord să concretizeze negocierile.

„Mi-ar plăcea să devin noul antrenor al lui Liverpool, decizia mea este clară. Nu este un secret că vreau să merg la Liverpool.

Feyenoord și Liverpool se pregătesc de negocieri, aștept să văd ce va ieși din asta.

Sunt încrezător, aștept ca cluburile să ajungă la un acord”, declara Arne Slot, în urmă cu câteva zile.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:33

LIVE TEXTCroația – Albania 2-1! Kramaric a marcat chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani! Meci „nebun” la EURO 2024

17:32

România – Belgia, la EURO 2024 | „Jucăm cu cuțitul la gât!” Belgienii nu concep să piardă meciul cu tricolorii lui Edi Iordănescu

17:07

Anghel Iordănescu, dat pe spate de tactica fiului său din România – Ucraina 3-0: „Să se predea la Școala de Antrenori!”

17:01

David Popovici se simte excelent la Belgrad, înaintea finalei la 100m liber (19:52, Antena 3 CNN): „Mă ajută mult asta”

16:51

România – Belgia, la EURO 2024 | „E obsedat! E cel mai bun!” Marius Marin, val de laude pentru Edi Iordănescu!

16:45

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și