Închide meniul

Jurgen Klopp și-a ieșit din minți după ce Newcastle a fost preluată de investitorii arabi. „Este deja al treilea club controlat de un stat!” Antrenorul lui Liverpool avertizează. „Banii nu pot cumpăra nimic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2021, 19:43

Jurgen Klopp și-a ieșit din minți după ce Newcastle a fost preluată de investitorii arabi. „Este deja al treilea club controlat de un stat! Antrenorul lui Liverpool avertizează. „Banii nu pot cumpăra nimic!

Jurgen Klopp, dezlănțuit

Profimedia

Jurgen Klopp, i-a avertizat pe cei de la Newcastle că „banii nu cumpără succeul”. Presa din Anglia anunță o adevărată revoluție la clubul preluat de saudiți, unde sunt așteptați cei mai scumpi jucători din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp și-a ieșit din minți după ce Newcastle a fost preluată de investitorii arabi

Este clar și știe toată lumea asta. În 5-6 ani, dacă proprietarii au răbdare, vor fi o superputere. Au destui bani pentru a cumpăra întreagul campionat. Ce mai înseamnă Fair Play-ul financiar? Nimeni nu știe în vremurile astea. Mai există așa ceva?

Fanii lui Newcastle vor adora acest lucru, desigur. Pentru restul dintre noi, Newcastle este doar o nouă superputere. Banii nu pot cumpăra nimic, va dura timp până să aibă rezultate. Au suficienți bani pentru a lua decizii greșite și apoi să ia decizii corecte și vor fi acolo unde vor să fie„, a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

Premier League a aprobat preluarea lui Newcastle de Fondul Public saudit de Investiţii (PIF), după ce a primit „asigurări obligatorii din punct de vedere juridic” că statul saudit nu va controla clubul.

Jurgen Klopp: „Newcastle este deja al treilea club controlat de un stat!”

Cu toate acestea, Jurgen Klopp are dubii în această privință, pentru că Fondul de Investiții este condus chiar de Mohammed Bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Reclamă

„Premier League s-a gândit și a zis ‘să încercăm’. Nu este prima dată. Newcastle este deja al treilea club care este controlat de un stat. Mult mai important decât banii sunt deciziile bune. Nu se va întâmpla peste noapte, Newcastle nu este în siguranță în campionat anul acesta, nu este 100% că vor scapa de retrogradare. Vor fi o mulțime de schimbări în următorii câțiva ani”, a mai spus Jurgen Klopp.

Celelalte puter din fotbalul mondial conduse de investitori din zona Golfului sunt PSG și Manchester City. Șeful suprem al parizienilor este Nasser Al-Khelaifi, personaj cu legături puternice în Guvernul din Qatar. În cazul lui City, întreaga putere este deținută de Sheikh Mansour, actualul Prim -ministru al Emiratelor Arabe Unite.

Newcastle pregăteşte transferuri galactice

Noii şefi ai lui Newcastle pregătesc deja transferuri galactice pentru a se bate la titlu în Premier League. Primele nume care sunt pe lista noilor şefi sunt Ciro Immobile de la Lazio), Mauro Icardi, de la PSG, Philippe Coutinho de la FC Barcelona) și Kalidou Koulibaly de la Napoli.

Reclamă 4 / 0/3

Noul acționariat al clubului vrea să investească circa 200 de milioane de euro, la început. Tranzacția dintre fostul patron al clubului Newcastle, Mike Ashley, și fondul de investiții condus de Mohammed Bin Salman a fost intermediată de femeia de afaceri Amanda Staveley.

Aceasta are conexiuni puternice în Orientul Mijlociu şi l-a ajutat și pe șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan să cumpere clubul Manchester City, în 2008. „Vrem să ne luptăm pentru a transfera jucători de clasă mondială. Terenul de antrenament arată groaznic acum, trebuie să investim foarte mulți bani acolo.

Vrem să investim de asemenea și în renovarea St. James’ Park, stadionul trebuie să devină mai prietenos. Din fericire, în zona de infrastructură nu suntem restricționați de Fair Play-ul Financiar”, a spus Amanda Staveley, pentru The Sun.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și