Închide meniul
Video

Juventus are planuri mari cu Radu Drăgușin: ”Îl văd la echipa mare ca înlocuitorul lui Chiellini și Bonucci!” + Edi Iordănescu l-a sunat deja pe ”stâlpul de fier” de la Salernitana: ”E normal să fie luat în seamă!”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2022, 22:33

Radu Drăgușin este dorit de echipe din Europa

Radu Drăgușin, în tricoul lui US Salernitana 1919 / Profimedia

Juventus are planuri mari cu Radu Drăgușin

Recent, Radu Drăgușin a bifat cea de-a 3-a apariție în tricoul Salernitanei, în remiza cu AC Milan, scor 2-2. Intenaționalul român de tineret a fost integralist în toate cele 3 confruntări, având prestații solide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a anunțat că Juventus are planuri mari cu fundașul român. Acesta este văzut drept înlocuitorul perfect pentru veteranii Bonucci și Chiellini, iar ”Bătrâna Doamnă” îl așteaptă cu brațele deschise la vară.

”Ei n-au vrut să l împrumute nici în vara asta, ar fi vrut să rămână în continuare acolo, să joace la U23 și echipa mare. Radu a optat să încerce această aventură cu toate că a fost un risc imens. Putea să meargă să nu joace la Sampdoria, putea să vină la Salernitana să nu joace.

El a ales să plece, Juventus a zis „Da, bine te lăsăm să pleci, dar nu există nici o opțiune de cumpărare, niciun mod în a da cuiva șansă să te cumpere, iar la vara te vei întoarce”.

Ei mi-au spus la un moment dat că îl văd că înlocuitorul celor 2 (n.r. Chiellini și Bonucci), mi-au și spus că într-un an jumate l-ar vedea în prima echipa a lui Juventus. Mă bucură că rămâne cu picioarele pe pământ, am vorbit cu el și după meciul cu Milan, e același copil normal, modest”, a declarat Florin Manea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Radu Drăgușin poate debuta la echipa națională în mandatul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a luat legătura cu Radu Drăgușin la scurt timp după ce a devenit selecționer. ”Stâlpul de fier” de la Salernitana poate debuta sub tricolor chiar în mandatul său.

”Mă gândesc că atât timp cât joci cu seniorii, e greu să te mai întorci la U21. Eu cred în Edi Iordănescu, știu ce fel de băiat e, știu că în momentul în care a devenit selecționer m-a sunat și m-a întrebat de Radu. I-am pus în legătură, i-am dat numărul lui Radu, vorbesc. Este normal să fie luat în seamă atât timp cât joci în Serie A și joci contra deținătoarei de Cupa Mondială.

Mă gândesc că n-ar fi o problemă dacă joci contra lui Giroud să joci câteva amicale pentru echipa națională a României, chiar meciuri oficiale zic eu. Asta este la latitudinea lui Edi, Edi știe cel mai bine. Radu nu trebuie decât să continue ceea ce face pentru că naționala va veni… 100% va veni momentul în care va fi convocat”, a mai spus Florin Manea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Juventus are planuri mari cu Radu Drăgușin
  • Edi Iordănescu l-a sunat deja pe tânărul fundaș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și