Închide meniul

Juventus – Genoa 3-2. Radu Drăguşin, evoluţie solidă la debutul ca titular la Juve. Ronaldo l-a admirat de pe bancă mare parte din meci

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 20:30

Reclamă
Juventus – Genoa 3-2. Radu Drăguşin, evoluţie solidă la debutul ca titular la Juve. Ronaldo l-a admirat de pe bancă mare parte din meci

Profimedia

Radu Drăguşin a fost titular la Juventus

Juventus – Genoa 3-2

Radu Drăguşin a avut o evoluţie solidă în cele 120 de minute jucate în partida cu Genoa. Juventus a condus cu 2-0 şi se părea că va fi un galop de sănătate al campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Genoa are venit fantastic şi a trimis meciul în prelungiri după golurile marcate de Czyborra şi Melegoni. Pirlo a forţat în final cu Ronaldo, dar şi cu starul portughez în teren, meciul a intrat în prelungiri.

Juventus a marcat golul calificării prin Rafia. Juventus va juca în sferturile de finală cu învingătoarea din Sassuolo şi SPAL.

Min. 120: FINAL DE MECI! Victorie pentru Juventus, care s-a calificat În sferturile de finală ale Cupei Italiei. 

Min. 105: GOOOL Juventus! Rafia  a marcat la debutul său la campiona Italiei. 

Reclamă
Reclamă

Min. 88: Ronaldo a fost introdus pe teren de Andrea Pirlo

Min. 74: GOOOL Genoa! Melegoni a reuşit un gol fabulos, cu un şut de la marginea careului. 

Min. 28: GOOOL Genoa! A marcat Czyborra cu o lovitură de cap. 

Reclamă

Min. 23: GOOOL Juventus! Alvaro Morata a majorat scorul. 

Min. 2: GOOOL Juventus! Kulusevski a deschis scorul. 

Min. 1: A început partida. 

După ce Tătăruşanu a fost eroul Milanului în partida cu Torino, un nou român are şansa de a arată ce poate. Puştiul Radu Drăguşin este titular în Juventus – Genoa.

Drăguşin a mai jucat în două meciuri pentru Juventus. Este vorba de partida cu Dinamo Kiev, scor 3-0, din Liga Campionilor şi de partida cu Genoa din campionat. În ambele meciuri, Drăguşin a fost rezervă. 

Juventus – Genoa – echipele de start

Juventus: Buffon – Demiral, Drăgușin, Chiellini, Bernardeschi – Wesley, Arthur, Bentancur, Portanova – Kulusevski, Morata

Rezerve: Szczesny, Pinsoglio, Danilo, Bonucci, Frabotta, Capellini, Ramsey, Rabiot, Ranocchia, Ronaldo, Rafia, Felix Correia.

Radu Drăguşin aşteaptă convocarea lui Mirel Rădoi

"Gigantul care a impresionat Italia!" Aşa a fost prezentat Radu Drăguşin, românul care a debutat lângă Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor, la doar 18 ani.

El este al doilea român din istorie care îmbracă tricoul lui Juve, după Mutu. Mutu l-a chemat la tineret, dar Drăguşin are un mesaj şi pentru Rădoi!

"Sper ca selecţionerul naţionalei mari să mă cheme cât de curând la lot, să aibă încredere în mine şi să îmi dea această şansă", a spus tânărul de 18 ani.

Părinţii lui Drăguşin au plâns de bucurie când l-au văzut pe teren. Mama lui a recunoscut că i-ar fi plăcut ca băiatul ei să se facă baschetbalist, la fel ca ea.

În vară, Drăguşin a refăcut celebrul coş al lui Ronaldo, cu piciorul. "Atât Ronaldo, cât şi ceilalţi colegi mai experimentaţi ne ajută în vestiar şi pe teren", a declarat Drăguşin.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și