Închide meniul
VIDEO

Juventus și-a amintit de Steaua după debutul în noul sezon de Champions League! Imagini cu o paralelă incredibilă

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2024, 10:03

Reclamă
Juventus și-a amintit de Steaua după debutul în noul sezon de Champions League! Imagini cu o paralelă incredibilă

Juventus și-a amintit de Steaua după debutul în noul sezon de Champions League!

Colaj: Profimedia și Facebook / Juventus

Juventus și-a amintit de Steaua după debutul în noul sezon de Champions League! Oficialii formației din nordul Italiei au postat un material video, de la un meci cu formația roș-albastră, care s-a jucat în urmă cu 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul în cauză este Juventus – Steaua 3-0, jucat pe Delle Alpi. La momentul respectiv, Alessandro Del Piero a marcat un gol superb, care a fost considerat de anumite persoane drept cea mai frumoasă reușită a carierei sale.

Juventus și-a amintit de Steaua după debutul în noul sezon de Champions League!

Coincidența face că un gol aproape identic a fost marcat de Kenan Yildiz, în minutul 21 al partidei dintre Juventus și PSV, care a marcat debutul italienilor în noul sezon de UEFA Champions League.

Astfel, oficialii „Bătrânei Doamne” au publicat, pe rețelele de socializare, un material video în care se regăsesc cele două reușite.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Juventus (@juventus)

Kenan Yildiz a fost promovat la echipa „mare” a lui Juventus în toamna anului trecut, iar de atunci a jucat 37 de partide și a marcat 5 goluri în tricoul formației.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, jucătorul de 19 ani este cotat la suma de 30 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Kenan Yildiz l-a depăşit pe Del Piero în Juventus – PSV

Kenan Yildiz a avut o execuţie fabuloasă la primul gol al noului sezon din UEFA Champions League. Atacantul turc a marcat în startul meciului Juventus – PSV şi a intrat în istoria clubului din Serie A.

De 21 de minute a avut nevoie jucătorul de 19 ani pentru a înscrie o „bijuterie” de gol pe Allianz Stadium. Prima lui reuşită în Liga Campionilor a fost una de senzaţie.

Reclamă

Fotbalistul adus gratis de la academia lui Bayern, în urmă cu doi ani, a fost titularizat de Thiago Motta. Yildiz a primit mingea în flancul stâng şi nu a mai putut fi oprit. L-a driblat pe Ledezma şi a şutat în stilul lui Alessandro Del Piero. A trimis mingea perfect, la colţul lung. Balonul a atins bara laterală, aproape de vinclu, şi a intrat în plasă.

A fost un gol istoric – primul marcat în noul format al Champions League. Yildiz a reuşit să stabilească şi un nou record pentru Juventus. L-a depăşit chiar pe Del Piero.

La 19 ani şi 136 de zile, atacantul turc a devenit cel mai tânăr marcator al lui Juventus în Liga Campionilor. Precedentul record îi aparţinea lui Del Piero, care marca la 20 de ani şi 308 zile împotriva Borussiei Dortmund.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și