Închide meniul

Kalidou Koulibaly a semnat cu Al-Hilal! Senegalezul a plecat de la Chelsea după doar un an

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 iunie 2023, 21:56

Kalidou Koulibaly a semnat cu Al-Hilal! Senegalezul a plecat de la Chelsea după doar un an

Kalidou Koulibaly a semnat cu Al-Hilal

Kalidou Koulibaly, în Real Madrid - Chelsea / ProfiMedia

Kalidou Koulibaly a semnat cu Al-Hilal. Fundaşul senegalez de 32 de ani a plecat de la Chelsea după un singur sezon petrecut pe Stamford Bridge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kalidou Koulibaly este al doilea jucător din Premier League care ajunge la Al-Hilal în această vară, după ce formaţia din Arabia Saudită l-a transferat şi pe Ruben Neves de la Wolverhampton.

Kalidou Koulibaly a semnat cu Al-Hilal! Senegalezul a plecat de la Chelsea după doar un an

Anunţul oficial al transferului lui Kalidou Koulibaly la Al-Hilal a fost făcut duminică de către clubul din Arabia Saudită. Potrivit lui Fabrizio Romano, Al-Hilal a plătit suma de 23 de milioane de euro pentru aducerea fundaşului senegalez, care a semnat pe trei ani cu Al-Hilal. Senegalezul va avea un salariu anual de 25 de milioane de euro.

În urmă cu numai un an, Koulibaly ajungea la Chelsea, formaţie care plătea 38 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Napoli.

Reclamă

Pe Stamford Bridge, Koulibaly a jucat 32 de meciuri în toate competiţiile. El a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol, toate în Premier League. Pe transfermarkt.com, Koulibaly este cotat la 15 milioane de euro.

Fost jucător al naţionalei Franţei U20, acolo unde are 11 selecţii, Koulibaly a decis să reprezinte Senegalul la seniori. Căpitan al naţionalei, noul fundaş al celor de la Al-Hilal are 70 de selecţii la naţionala Senegalului şi un gol marcat.

A început „revoluția” la Chelsea! 13 jucători au fost dați afară, într-o singură zi, de Todd Boehly

A început „revoluția” la Chelsea! Gruparea londoneză s-a despărțit de 13 jucători, care nu intrau în planurile noului antrenor, Mauricio Pochettino. După ce echipa patronată de Todd Boehly a avut un sezon dezastruos, a venit timpul ca noul tehnician al „aristocraților” să își impună viziunea asupra clubului. Astfel, au început plecările de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lista plecărilor se află și numele unui jucător important. Este vorba despre Tiemoue Bakayoko, fotbalist a costat-o pe Chelsea suma de 40 de milioane de euro, mai mult de jumătate din valoarea totală a lotului echipei naționale a României.

Se reformează lotul celor de la Chelsea. Este vorba despre 13 jucători, majoritatea fiind totuși legitimați la academia clubului. Jucătorii care au plecat de la formația londoneză sunt: Derrick Abu, Prince Adegoke, Nathan Baxter, Juan Castillo, Bryan Fiabema, Samuel Haigh, Henry Lawrence, Sam McClelland, Dujon Sterling, Amari Silko, Ethan Wady, Jayden Wareham, iar lista se încheie cu Tiemoue Bakayoko.

Bakayoko a ajuns la Chelsea în 2017, atunci când a fost transferat de la Monaco. A fost titular incontestabil în mandatul lui Antonio Conte. Totuși, după plecarea tehnicianului italian, mijlocașul nu a mai intrat în planurile londonezilor. Acesta a fost împrumutat la Monaco, Napoli și AC Milan, formație alături de care a cucerit titlul în Serie A, în sezonul 2021-2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și