Închide meniul

Karim Benzema a uitat de rivalitatea cu Lionel Messi: ”Cine îl critică pe Messi nu înțelege nimic din fotbal”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 14:19

Karim Benzema a uitat de rivalitatea cu Lionel Messi: ”Cine îl critică pe Messi nu înțelege nimic din fotbal”

Lionel Messi poate ajunge la Inter Miami

Lionel Messi, starul lui PSG / Getty Images

Messi a adunat 16 meciuri în toate competițiile acestui sezon, marcând doar șase goluri, mult sub media cu care ne-a delectat în ultima perioadă. Cinci dintre reușite au venit în UEFA Champions League, iar micuțul sud-american este apărat chiar de un fost mare rival de la Real Madrid, Karim Benzema.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cum să nu aibă Messi succes? E vorba doar de perioada de adaptare, de aceea nu a marcat foarte multe goluri. Dar să ne uităm la ce face pe teren. În orice caz, nu poți critica un asemenea jucător. Cine îl critică pe Messi nu înțelege nimic din fotbal”, a spus Benzema, citat de TF1.

Lionel Messi a vorbit în premieră despre perioada în care a fost infectat cu Covid-19

Lionel Messi nu a avut începutul de an pe care şi-l dorea. Starul argentinian s-a infectat cu Covid-19 şi a fost nevoit să stea în izolare. Atacantul lui PSG a vorbit pentru prima dată despre momentele extrem de dificile prin care a trecut.

Messi a fost testat pozitiv la 28 decembrie 2021, în oraşul săul natal, Rosario, unde îşi petrecea Sărbătorile. Abia pe 2 ianuarie a apărut anunţul oficial făcut de PSG. Trei zile mai târziu a avut un test negativ şi a primit acceptul de a se întoarce în Franţa.

Bună ziua! După cum știți, am avut Covid-19. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele primite și să vă spun că mi-a luat mai mult decât credeam să-mi revin, dar acum sunt bine. Aproape mi-am revenit și aștept cu nerăbdare să revin pe teren.

Reclamă

M-am antrenat zilele acestea pentru a fi 100%, vin provocări foarte frumoase anul acesta și sper să ne revedem foarte curând. Mulțumiri!!!„, a reacţionat Lionel Messi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și