Închide meniul

Karim Benzema, aproape de un transfer în Premier League. Balonul de Aur din 2022 poate scăpa de coșmarul din Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 16:43

Reclamă
Karim Benzema, aproape de un transfer în Premier League. Balonul de Aur din 2022 poate scăpa de coșmarul din Arabia Saudită

Karim Benzema a ajuns la Al-Ittihad în această vară.

Karim Benzema, în timpul unui meci la Al-Ittihad/ Profimedia Images

Karim Benzema este aproape de un transfer în Premier League. Câștigătorul Balonului de Aur din 2022 poate reveni în fotbalul european chiar în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, francezul se află într-un conflict cu șefii celor de la Al-Ittihad și, potrivit unor zvonuri, nu ar mai dori să joace în Arabia Saudită. Acesta a lipsit de la reunirea echipei, de pe data de 12 ianuarie și a fost exclus din lot de tehnicianul Marcelo Gallardo.

Karim Benzema, aproape de un transfer în Premier League. Francezul este dorit de Manchester United

Potrivit informațiilor oferite de sportbible.com, Karim Benzema este una dintre țintele celor de la Manchester United, pentru perioada de transferuri din această iarnă. Oficialii de pe Old Trafford ar dori să îl împrumute pe francez pe o perioadă de 6 luni, până la finalul actualului sezon.

De la startul acestui sezon competițional, Karim Benzema a adunat 24 de meciuri în tricoul celor de la Al-Ittihad, în care a reușit să marcheze 15 goluri. Totuși, evoluțiile sale nu i-au mulțumit pe fanii echipei, care și l-ar dori plecat de la formația pregătită de Marcelo Gallardo.

În momentul de față, cota de piață a Balonului de Aur din 2022 a scăzut dramatic. Ajuns la 36 de ani, Karim Benzema este cotat la doar 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2016, în perioada în care juca pentru Real Madrid. La momentul respectiv valora 60 de milioane de euro.

Reclamă

Karim Benzema, „dat dispărut” de Al Ittihad!

Atacantul Karim Benzema a lipsit de la reluarea antrenamentelor echipei Al Ittihad şi a fost exclus din lotul care va efectua un stagiu de pregătire în Dubai. Marca a contactat anturajul lui Karim Benzema pentru a afla motivul pentru care a lipsit.

Astfel, potrivit anturajului său, francezul este în prezent „blocat” în Insulele Mauritius, unde este aşteptat ciclonul Belal, relatează news.ro.

Însă clubul saudit nu pare să fie convins de varianta francezului, subliniind că acesta era aşteptat la echipă vineri şi nu duminică.

Reclamă 4 / 0/3

Plecat de la Real Madrid vara trecută, Benzema este sub contract cu Al Ittihad până în 2026. Starul francez are un salariu uriaş la Ittihad, de 100 de milioane de euro pe sezon.

Benzema ar mai putea încasa, pe lângă aceşti bani, şi un bonus de 20 de milioane de euro ca ambasador al Campionatului Mondial din 2030, în cazul în care Arabia Saudită va obţine organizarea acestei competiţii. Campionatul Mondial din 2022 a fost organizat de o altă ţară din Golf, Qatar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și