Închide meniul

Karim Benzema, „dat dispărut” de Al Ittihad! Starul francez a fost exclus din lot după ce a lipsit de la reunirea echipei

Bogdan Stănescu Publicat: 14 ianuarie 2024, 15:14

Reclamă
Karim Benzema, „dat dispărut de Al Ittihad! Starul francez a fost exclus din lot după ce a lipsit de la reunirea echipei

Karim Benzema, "dat dispărut" de Al Ittihad

Karim Benzema, în timpul unui meci la Al-Ittihad/ Profimedia Images

Atacantul Karim Benzema a lipsit de la reluarea antrenamentelor echipei Al Ittihad şi a fost exclus din lotul care va efectua un stagiu de pregătire în Dubai. Marca a contactat anturajul lui Karim Benzema pentru a afla motivul pentru care a lipsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, potrivit anturajului său, francezul este în prezent „blocat” în Insulele Mauritius, unde este aşteptat ciclonul Belal, relatează news.ro.

Karim Benzema, „dat dispărut” de Al Ittihad!

Însă clubul saudit nu pare să fie convins de varianta francezului, subliniind că acesta era aşteptat la echipă vineri şi nu duminică.

Plecat de la Real Madrid vara trecută, Benzema este sub contract cu Al Ittihad până în 2026. Starul francez are un salariu uriaş la Ittihad, de 100 de milioane de euro pe sezon.

Benzema ar mai putea încasa, pe lângă aceşti bani, şi un bonus de 20 de milioane de euro ca ambasador al Campionatului Mondial din 2030, în cazul în care Arabia Saudită va obţine organizarea acestei competiţii. Campionatul Mondial din 2022 a fost organizat de o altă ţară din Golf, Qatar.

Reclamă

Decizie radicală luată de Karim Benzema, după ce a fost pus la zid în Arabia Saudită

Decizie radicală luată de Karim Benzema! Transferul starului francez la Al Ittihad nu a fost pe măsura aşteptărilor, iar Balonul de Aur din 2022 a devenit rapid ţinta criticilor în Arabia Saudită.

În ultimul meci, în derby-ul dintre Al Ittihad şi Al Nassr, câştigat de echipa lui Cristiano Ronaldo cu 5-2, Benzema a avut o nouă prestaţie modestă.

În urma ultimelor critici, francezul a luat o decizie radicală. Fostul star de la Real Madrid şi-a şters contul de Instagram. Pe Twitter, contul este încă deschis, dar nu a mai postat acolo de pe 5 decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Atât presa din Arabia Saudită, cât şi fanii lui Al Ittihad l-au criticat pe Karim Benzema pentru prestaţiile sale. Suporterii campioanei din sezonul trecut l-au poreclit „Ben Hazima”, care înseamnă „fiul înfângerii”.

Walid Al-Faraj, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti din Arabia Saudită, susţine că distanţa dintre fani şi francez devine din ce în ce mai mare pe zi ce trece.

„Destinaţia părea perfectă pentru francez, ţinând cont de cultura şi religia sa, dar şi de nivelul competiţiei. Cu toate acestea, nu a reuşit să facă diferenţa. Mai presus de toate, pare că nici nu încearcă. E ca şi cum le spune fanilor că a venit doar ca să se distreze”, a spus jurnalistul arab, citat de marca.com.

Al Ittihad şi-a aflat adversara din optimile Ligii Campionilor Asiei

Al Ittihad şi-a aflat adversara din optimile Ligii Campionilor Asiei, competiţiei care este transmisă în AntenaPLAY. Echipa lui Karim Benzema va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, va juca împotriva câştigătoarei dintre FC Nasaf (Uzbekistan) şi Al Ain (Emiratele Arabe Unite), dacă va ajunge în sferturi. În optimi, Al Nassr va juca cu Al Fayha.

Optimile de finală ale Ligii Campionilor

Vest

Reclamă

Est

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și