Închide meniul

Karim Benzema, dorit președinte în Franța! Starul lui Real Madrid a fost votat la alegerile din Hexagon. Imaginea care a devenit virală

Cosmin Cioboată Publicat: 11 aprilie 2022, 12:38

Reclamă
Karim Benzema, dorit președinte în Franța! Starul lui Real Madrid a fost votat la alegerile din Hexagon. Imaginea care a devenit virală

Karim Benzema, dorit președinte în Franța

Profimedia

Karim Benzema (34 de ani) este cel mai în formă jucător francez. Atacantul lui Real Madrid marchează pe bandă rulantă în toate competițiile, iar jocul său fabulos i-a impresionat complet pe conaționalii săi. Atât de mult încât unul dintre ei chiar l-a votat la alegerile prezidențiale din Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema se află într-o formă extraordinară. Starul lui Real Madrid a marcat un nou hat-trick, în poarta lui Chelsea, și a ajuns la 37 de goluri în 37 de meciuri în toate competițiile din actualul sezon.

Karim Benzema, votat la alegerile prezidențiale din Franța!

Benzema i-a fermecat total pe francezi, iar unul dintre ei a luat o decizie surprinzătoare și, în același timp, amuzantă. Un cetățean din Hexagon l-a votat pe atacantul Realului la alegerile prezidențiale desfășurate în țara sa, potrivit Onze Mondial. Postarea a devenit repede virală în mediul online.

 

Reclamă

Benzema, „președinte” pe teren! Starul lui Real Madrid, 37 de goluri în 37 de meciuri

În urma exit-poll-ulului din Franța, din primul tur al alegerilor prezidențiale, Emmanuel Macron obținut 28,1% din voturi, iar Marine Le Pen 23,3%. Cei doi au fost urmați de Jean-Luc Mélenchon, cu 20,2%, și Eric Zemmour, cu 7,1%.

Karim Benzema nu participă la alegeri, așa cum și-ar fi dorit fanul respectiv, dar atacantul este „președinte” pe teren. Starul lui Real Madrid a ajuns la 37 de goluri și are o rată fabuloasă de 1 gol/meci.

Benzema a înscris 11 goluri în 8 meciuri din UEFA Champions League, în ultimele două reușind câte un hat-trick contra lui PSG, respectiv Chelsea. Real Madrid a câștigat cu 3-1 manșa tur cu londonezii, din sferturile UCL, grație atacantului de 34 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul câștigător al Balonului de Aur în anul 1991, Jean Pierre Papin, îl consideră pe Karim Benzema cel mai bun atacant din fotbalul mondial la ora actuală.

„Pentru mine, în prezent, Benzema este cel mai bun atacant din lume, cel mai bun număr nouă. A învăţat multe lucruri. Aşa e în fotbal, învăţăm. Dacă vrem să stăm cât mai mult, corpul trebuie să ne urmeze, iar Karim a înţeles bine asta. Ultimul vis pentru Karim este Balonul de Aur. Cred că astăzi este cu un pas înainte”, a spus Papin, citat de news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și