Închide meniul

Karim Benzema, gest incredibil după ce Lionel Messi a câștigat premiul „FIFA The Best 2023”. Ce a făcut starul de la Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 15:22

Karim Benzema, gest incredibil după ce Lionel Messi a câștigat premiul „FIFA The Best 2023. Ce a făcut starul de la Real Madrid

Karim Benzema, gest incredibil după ce Lionel Messi a câștigat premiul "FIFA The Best"

Karim Benzema a făcut un gest incredibil după ce Lionel Messi a câștigat premiul „FIFA The Best 2023”. Starul lui Real Madrid nu s-a putut abține după ce rivalul său a fost desemnat cel mai bun jucător. L-a atacat indirect pe starul de la PSG , pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce președintele FIFA, Gianni Infantino, i-a înmânat lui Lionel Messi premiul „FIFA The Best”, Karim Benzema, care a câștigat Balonul de Aur în octombrie, a postat pe Instagram toate realizările sale din 2022.

Karim Benzema, gest incredibil după ce Lionel Messi a câștigat premiul „FIFA The Best”

Instagram Karim Benzema

Fanii lui Benzema au interpretat imediat mesajul atacantului lui Real Madrid ca un atac la adresa lui Lionel Messi și un răspuns pentru decizia FIFA de a-l vota pe argentinian drept cel mai bun jucător al lumii.

Benzema a mai postat anterior un videoclip pe Instagram, imediat după ce Lionel Messi a câștigat premiul. În clip, un bărbat poate auzi spunând în franceză: „Mincinos, da, mincinos”.

Actualizarea respectivă a fost însoțită de cuvintele „noapte bună”, adresa de legenda lui Real Madrid în partea de jos a videoclipului.

Reclamă

Un star al lui Real Madrid l-a votat pe rivalul Lionel Messi la gala „FIFA The Best 2023”

David Alaba a votat la gala FIFA „The Best 2023” din postura de căpitan al Austriei şi l-a trecut pe Lionel Messi primul în topul său, argentinianul fiind urmat de Karim Benzema şi de Kylian Mbappe.

Unii dintre fanii galacticilor nu au suportat „trădarea” şi i-au scris austriacului pe contul de Instagram să plece. „Alabaout”, e mesajul mai multor suporteri ai deţinătoarei UEFA Champions League.

Pe de altă parte, un alt star al lui Real Madrid, Luka Modric, a votat din postura de căpitan al Croaţiei şi l-a ales pe Karim Benzema, francezul fiind urmat de Lionel Messi şi Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a zis Lionel Messi după ce a câștigat premiul

Lionel Messi a avut un discurs emoţionant după ce a câştigat acest trofeu şi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mbappe şi Benzema, cei cu care s-a luptat pentru acest premiu. De asemenea, Messi a avut un mesaj profund colegii săi din naţionala Argentinei, alături de care a scris istorie.

„Vreau să spun că e o plăcere să fiu aici din nou, între cei trei, Benzema, chiar dacă nu e, Kylian, ambii au avut un an extrem de mare. Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei, sunt aici azi Scaloni, Dibu, fără ei nu am fi azi aici. Trofeul e parte din ei, e recunoașterea pentru echipă.

A fost o nebunie anul ăsta după atâta luptă, e un vis pentru orice jucător. Foarte puțini jucători reușesc să îl câștige, eu am reușit. 

Mulțumesc familiei, argentinienilor pentru modul în care am trăit, va rămâne pe viață în amintirile noastre. Îi pup pe băieții mei, care ne urmăresc. Vă mulțumesc”, a fost prima reacţie a lui Lionel Messi, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător în gala FIFA „The Best 2023”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și