Închide meniul

Un star al lui Real Madrid l-a votat pe rivalul Lionel Messi cel mai bun jucător la gala „FIFA The Best 2023”. Fanii îi cer deja plecarea

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 februarie 2023, 9:54

Un star al lui Real Madrid l-a votat pe rivalul Lionel Messi cel mai bun jucător la gala „FIFA The Best 2023. Fanii îi cer deja plecarea

Un star al lui Real Madrid l-a votat pe rivalul Lionel Messi cel mai bun jucător la gala "FIFA The Best 2023".

Lionel Messi, la gala "FIFA The Best 2023" / Profimedia Images

Un star al lui Real Madrid l-a votat pe rivalul Lionel Messi cel mai bun jucător la gala „FIFA The Best 2023”. Fanii nu s-au putut abţine şi au luat cu asalt contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Alaba a votat la gala FIFA „The Best 2023” din postura de căpitan al Austriei şi l-a trecut pe Lionel Messi primul în topul său, argentinianul fiind urmat de Karim Benzema şi de Kylian Mbappe.

Un star al lui Real Madrid l-a votat pe rivalul Lionel Messi cel mai bun jucător la gala „FIFA The Best 2023”

Unii dintre fanii galacticilor nu au suportat „trădarea” şi i-au scris austriacului pe contul de Instagram să plece. „Alabaout”, e mesajul mai multor suporteri ai deţinătoarei UEFA Champions League.

Pe de altă parte, un alt star al lui Real Madrid, Luka Modric, a votat din postura de căpitan al Croaţiei şi l-a ales pe Karim Benzema, francezul fiind urmat de Lionel Messi şi Kylian Mbappe.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala „FIFA The Best 2023”

Cristiano Ronaldo a apărut în imaginea considerată scandaloasă de fani, la gala „FIFA The Beste 2023”, eveniment la care starul portughez care joacă acum în Arabia Saudită nu a participat, el nefiind nominalizat la nicio categorie.

Totuşi, cei de la FIFA au folosit un clip de promovare al evenimentului, în care, conform Sport Bible, Ronaldo, considerat de mulţi unul dintre cei mai mari jucători din istorie, apare pe banca de rezerve.

Imaginea a fost considerată nepotrivită de fanii de pe reţelele de socializare, care nu s-au ferit să critice decizia luată de forul mondial. „E lipsă de respect pentru Ronaldo, din nou”, a spus un fan.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au votat românii la gala „FIFA The Best 2023”

Edi Iordănescu l-a pus în topul său pe primul loc pe Lionel Messi, podiumul fiind completat de Kylian Mbappe şi Luka Modric. Chiricheş l-a preferat pe Mbappe pe prima poziţie, Messi fiind al doilea, în timp ce Vinicius Junior a fost a treia alegere.

Jurnalistul Theodor Jumătate l-a votat tot pe Lionel Messi primul, Karim Benzema şi Kylian Mbappe fiind următorii doi. Cei nominalizaţi au primit un punctaj clar, 5, 3 sau un punct, în funcţie de locul ocupat în topul celor patru categorii, celor trei menţionate mai sus, plus cea a fanilor.

Lionel Messi şi Alexia Putellas au fost câştigătorii galei FIFA The Best, de luni seară, de la Paris. La antrenori s-au impus Lionel Scaloni şi Sarina Wiwgman, iar la portari Emiliano Martinez şi Mary Earps.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și