Închide meniul

Kosovo – Israel 1-0. Rezultat excepţional pentru naţionala României. Şansele de calificare au crescut considerabil

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:30

Reclamă
Kosovo – Israel 1-0. Rezultat excepţional pentru naţionala României. Şansele de calificare au crescut considerabil

Milot Rashica a deschis scorul cu Israel

Profimedia

Kosovo – Israel 1-0 este un rezultat excepţional pentru naţionala României. Naţionala din Kosovo a produs marea surpriză şi a învins Israel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, România se poate califica cu o victorie în faţa Israelului, care a pierdut surprinzător în Kosovo.

Kosovo – Israel 1-0

Min. 75: Ocazie uriaşă pentru Kosovo. Rashica a scăpat singur cu Glazer, însă portarul Israelului a scos incredibil.

Min. 69: Kosovo continuă să conducă pe Israel! Au fost ocazii mari la ambele porţi.

Min. 45+1: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Rezultat perfect pentru naţionala lui Edi Iordănescu!

Reclamă

Min. 41:  Kosovo – Israel 1-0. Muriqi l-a lansat pe Rashica, iar acesta a tras imparabil din interiorul careului. Glazer nu a avut nicio şansă.

Min. 36: O nouă ocazie pentru Kosovo! Muslija a tras de la la marginea careului, dar Glazer a prins.

Min. 31: Ocazie uriaşă pentru Kosovo! Glazer a avut un reflex uluitor la şutul din 10 metri al lui Muriqi.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început partida!

LIVE TEXT Kosovo – Israel – echipele de start

Kosovo (3-5-2): Muric – Dellova, Aliti, Krasniqi – Kastrati, Loshaj, Zyba, Muslija, Berisha – Rashica, Muriqi

Rezerve: Becaj, Haxhihamza, Hajrizi, Bytyqi, Rashani, Hyseni, Ajdini, Korenica, Krasniqi, Zeqiri

Antrenor: Primoz Gliha

Israel (4-4-2): Glazer – Lavi, Miguel Vitor, Goldberg, Dasa – Revivo, Kinda, Peretz, Zahavi – Jehezkel, Gloukh

Rezerve: Peretz, Jarafi, Shlomo, Baribo, Safuri, Gorno, Kanichowsky, Abu Fani, Turgeman, Cohen, David, Davidzada

Antrenor: Alon Hazan

Reclamă

Kosovo – Israel LIVE TEXT (21:45). Meci important în grupa României

În luna noiembrie, selecționata din Israel este nevoită să joace 4 meciuri, având în vedere faptul că partidele din luna octombrie au fost amânate, din cauza războiului din „Țara Sfântă”.

Înainte de această partidă, echipa națională din Kosovo vine după victoria cu Andorra, cu scorul de 3-0, din acțunea precedentă. De cealaltă parte, israelienii au jucat ultimul meci în luna septembrie, cu Belarus. Principala adversară a României, în lupta pentru calificare, a câștigat acel duel cu scorul de 1-0.

În momentul de față, Israel are șanse reale la calificare, iar o victorie în această partidă i-ar ține pe aceștia în lupta pentru participarea la EURO 2024.

Totuși, kosovarii i-ar putea ajuta pe „tricolori”, în cazul în care vor reuși să încurce selecționata din „Țara Sfântă”, în duelul de la Priștina. Iată cum arată situația din Grupa I a calificărilor pentru EURO 2024, înainte de această partidă:

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri)

Edi Iordănescu „a luat foc” când a văzut lotul celor de la Kosovo

România se află în luptă directă cu Israel, pentru calificarea la EURO 2024, iar selecționerul nostru este extrem de dezamăgit înainte „dublei” decisive pentru calificarea la turneul final. Iordănescu este deranjat de faptul că cei de la Kosovo vor fi lipsiți de aportul a cinci titulari în bătălia cu Israelul.

„Unde mai este egalitatea, nu e normal ce se întâmplă, ei vor avea un meci mult mai ușor! E lipsă de fair-play!”, ar fi spus Iordănescu conducerii FRF, când a văzut lotul anunțat de Kosovo! De altfel, la conferința de presă, de după ultima „dublă” a naționalei, selecționerul chiar făcea apel ca toate meciurile „să se joace pe teren, lupta să fie echidistantă”.

Din cauza războiului izbucnit în Israel, adversarii noștrii nu au putut disputa partidele din luna octombrie, cu Kosovo și Israel. Acestea au fost reprogramate pentru luna noiembrie, dar partida din Kosovo și Israel se va juca pe 12 noiembrie, când nu este dată oficială UEFA, iar cluburile nu au dorit să lase jucătorii la echipa națională, astfel că cei din Kosovo vor fi decimați la meciul cu Israel.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și