Închide meniul

Kun Aguero şi-a şters lacrimile şi face azi vizita medicală, înainte de transferul la Barcelona! Alte două „tunuri” date de catalani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 11:22

Kun Aguero şi-a şters lacrimile şi face azi vizita medicală, înainte de transferul la Barcelona! Alte două „tunuri date de catalani

Profimediaimages

Kun Aguero face vizita medicală la Barcelona

Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano, care susţine alte două mutări ale lui Laporta. Eric Garcia va fi şi el anunţat curând, în timp ce transferul lui Gini Wijnaldum va fi oficializat în următoarele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kun Aguero face vizita medicală după eşecul din finala Ligii Campionilor

Atacantul de 32 de ani pleacă după un deceniu de la Manchester City şi va evolua, de sezonul viitor, pe Camp Nou. Lionel Messi l-a convins să vină la gruparea din La Liga. Ultimul meci pentru cetăţeni e unul de tristă amintire, cel pierdut cu Chelsea, aseară, în finala Ligii Campionilor.

Aguero nu s-a mai uitat la bani când a aflat că este dorit de Barcelona. A acceptat să primească un salariu de două ori mai mic decât cel pe care îl primea la Manchester City. „Va încasa 6 milioane de euro anual”, anunţă elnacional.cat, care îl citează pe Domenech.

În această sumă nu sunt incluse bonusurile de performanţă, care pot fi uriaşe. Dacă Barcelona câştigă titlul sau Champions League, salariul lui Kun Aguero devine unul stelar.

Reclamă

La ultimul meci în tricoul lui City, în Premier League, Aguero a scris istorie. El a reuşit o „dublă” de senzaţie într-un interval de doar 5 minute şi a bătut recordul lui Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United.

Vârful a ajuns la cota 184 în Premier League pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator pentru un singur club pe prima scenă a fotbalului englez.

„Îl iubim atât de mult! E o persoană specială pentru noi toţi. M-a ajutat atât de mult! Nu-l putem înlocui. Nu putem! Sunt mulţi jucători care ne-au ajutat să devenim ce am devenit. Şi-a arătat calitatea în 20 de minute (n.r. a marcat 2 goluri astăzi)”, a declarat printre lacrimi Pep Guardiola, despre Sergio Aguero.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Aguero a fost omagiat de colegii de la Manchester City înaintea meciului cu Everton, din ultima etapă a sezonului 2020-2021 din Premier League. Colegii starului argentinian au creat o gardă de onoare pentru starul argentinian.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și