Închide meniul

Acord total între Aguero şi Barcelona. Când va semna şi cum arată contractul atacantului. Renunţă la o sumă uriaşă pentru a juca lângă Messi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2021, 14:37

Acord total între Aguero şi Barcelona. Când va semna şi cum arată contractul atacantului. Renunţă la o sumă uriaşă pentru a juca lângă Messi!

Profimediaimages

Acord total între Aguero şi Barcelona

Jurnalistul Oriol Domenech a explicat, la Esport 3, că s-a ajuns la o înţelegere şi că toate actele vor fi semnate luni, când Sergio Aguero va ajunge la Barcelona. Argentinianul vine în Catalonia la două zile după finala UEFA Champions League, Manchester City – Chelsea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acord total între Aguero şi Barcelona. Ce salariu va primi atacantul

Aguero nu s-a mai uitat la bani când a aflat că este dorit de Barcelona. A acceptat să primească un salariu de două ori mai mic decât cel pe care îl primea la Manchester City. „Va încasa 6 milioane de euro anual”, anunţă elnacional.cat, care îl citează pe Domenech.

În această sumă nu sunt incluse bonusurile de performanţă, care pot fi uriaşe. Dacă Barcelona câştigă titlul sau Champions League, salariul lui Kun Aguero devine unul stelar.

La ultimul meci în tricoul lui City, în Premier League, Aguero a scris istorie. El a reuşit o „dublă” de senzaţie într-un interval de doar 5 minute şi a bătut recordul lui Wayne Rooney, fostul rival de la Manchester United.

Vârful a ajuns la cota 184 în Premier League pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator pentru un singur club pe prima scenă a fotbalului englez. Acord total între Aguero şi Barcelona

Reclamă

Pep Guardiola a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona

Pep Guardiola a fost primul care a anunţat transferul lui Sergio Aguero la Barcelona! Antrenorul lui Manchester City i-a transmis fostului său jucător că nu va regreta alegerea făcută. Guardiola l-a dat de gol şi pe Lionel Messi. Tehnicianul este convins că acesta va rămâne la Barcelona, alături de Aguero.

Poate că vă dezvălui un secret. Poate că este aproape de a încheia o înţelegere cu clubul meu de suflet, cu Barcelona. Va juca alături de cel mai mare jucător al tuturor timpurilor, Lionel Messi.

Sunt destul de sigur că se va simţi bine acolo şi că Barcelona va deveni din ce în ce mai puternică cu el pe teren”, a declarat Pep Guardiola, la microfonul BBC, după ce Manchester City a fost încoronată campioana Angliei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și