Închide meniul

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG! Anunțul bombă făcut în presa din Franța

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 iunie 2021, 19:32

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG! Anunțul bombă făcut în presa din Franța

profimediaimages

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG

Anunțul a fost făcut de jurnalistul Daniel Riolo, care a dezvăluit că șeicii s-au supărat rău pe Kylian Mbappe. Șefii lui PSG vor face tot posibilul să-l țină pe starul de 22 de ani în capitala Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG

Știu că Mbappe a cerut să plece, dar este complicat pentru că mai întâi trebuie să găsească un club care are banii necesari pentru a plăti pentru el. Adevărata veste este că el chiar nu vrea să rămână la PSG. Dacă nu va pleca în vara aceasta, el va fi liber de contract în următorul sezon. Din acest motiv, șeicii din Doha nici măcar nu vor să îl audă vorbind”, a declarat Daniel Riolo pentru RMC Sport, citat de AS.com.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Dintre posibilele destinații ale lui Mbappe, cea mai vehiculată a fost Real Madrid. Presa internațională notează că Florentino Perez e gata să „spargă banca” ca să-l aducă pe starul francez pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid îl vrea pe Mbappe. PSG se opune

Superstarul francez va fi transferat în această vară de „galactici”, a anunţat jurnalistul Siro Lopez. Campionul mondial se află în discuţii de luni bune cu privire la viitorul însă, însă din sezonul viitor va evolua în La Liga.

Reclamă

„Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august”, a anunțat jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Pe de altă parte, Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG, susţine că Mbappe va rămâne la Paris, chiar şi după sezonul ratat de echipa lui Pochettino.

„Suntem foarte dezamăgiţi, dar există multe lucruri pozitive după acest sezon…Pentru mine, Kylian este jucătorul lui PSG şi va rămâne jucătorul lui PSG. Nu-mi fac nicio grijă”, a spus Nasser Al-Khelaifi.

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și