Închide meniul

Kylian Mbappe a făcut anunţul! Mesajul trimis şeicilor de la PSG. Ce le-a spus jucătorilor, în vestiar

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 august 2021, 13:08

Kylian Mbappe a făcut anunţul! Mesajul trimis şeicilor de la PSG. Ce le-a spus jucătorilor, în vestiar

Kylian Mbappe exclude un transfer la Real Madrid în această iarnă

Profimediaimages

Conform spaniolilor de la AS, Mbappe le-a transmis şefilor de pe Parc des Princes că nu va pleca de la echipă. Şi colegii au primit aceeaşi veste de la cel care vrea să joace alături de Neymar şi Messi, în cel mai bun trident al momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Mbappe nici nu i-a anunţat pe conducători dacă va semna prelungirea contractului scadent în 2022. Dacă o va face, cu siguranţă va avea o clauză prin care poate pleca pentru un preţ convenabil, el fiind dorit insistent de Florentino Perez, la Real Madrid.

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion. Huiduit de fanii lui PSG, superstarul a arătat de ce este capabil

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion după ce a fost huiduit la scenă deschisă. Atacantul de 22 de ani a avut parte de o primire ostilă chiar din partea fanilor lui PSG.

Pentru că nu a dorit să își prelungească contractul cu vicecampioana Franței, suporterii l-au huiduit înaintea partidei cu Strasbourg, din etapa a 2-a din Ligue 1 (4-2). Scenele ireale au avut loc înaintea prezentării lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

A fost un cor de fluierături în momentul în care s-a anunțat numele lui Mbappe în echipa de start a lui PSG. Replica atacantului care a înscris 27 de goluri în ultima ediție de campionat nu s-a lăsat mult așteptată.

Reclamă

Mbappe s-a distrat cu defensiva adversă și nu a putut fi oprit. În decurs de două minute a marcat un gol (27) și a contribuit decisiv la reușita lui Draxler (29) pentru 3-0.

„E terminat. Vindeți-l imediat!” sau „Trebuie să-l huiduim în continuare și să-l vindem la Real Madrid cât mai repede”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de suporterii lui PSG pe Twitter. Aceștia au fost reduși la tăcere încă din prima jumătate de oră a meciului cu Strasbourg.

Kylian Mbappe, bonus uriaş la Real Madrid

Kylian Mbappe are bonus uriaş promis de Real Madrid dacă va semna cu Real Madrid la anul. Florentino Perez i-ar fi promis o primă de instalare în valoare de 40 de milioane de euro, scrie El Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 160 de milioane de euro, Mbappe este cel mai valoros jucător al planetei. În vârstă de 22 de ani, acesta a cucerit nu mai puţin de 10 trofee, printre care se numără patru titluri în Franţa şi Campionatul Mondial din 2018.

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și