Închide meniul

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion. Huiduit de fanii lui PSG, superstarul a arătat de ce este capabil. Gol și assist în două minute!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 august 2021, 23:11

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion. Huiduit de fanii lui PSG, superstarul a arătat de ce este capabil. Gol și assist în două minute!

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion

Profimediaimages

Pentru că nu a dorit să își prelungească contractul cu vicecampioana Franței, suporterii l-au huiduit înaintea partidei cu Strasbourg, din etapa a 2-a din Ligue 1. Scenele ireale au avut loc înaintea prezentării lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, răspuns în stil de mare campion. Atacantul a fost huiduit de fanii lui PSG

A fost un cor de fluierături în momentul în care s-a anunțat numele lui Mbappe în echipa de start a lui PSG. Replica atacantului care a înscris 27 de goluri în ultima ediție de campionat nu s-a lăsat mult așteptată.

Mbappe s-a distrat cu defensiva adversă și nu a putut fi oprit. În decurs de două minute a marcat un gol (27) și a contribuit decisiv la reușita lui Draxler (29) pentru 3-0.

VEZI AICI GOLUL LUI MBAPPE ȘI PASA DECISIVĂ PENTRU DRAXLER!

E terminat. Vindeți-l imediat!” sau „Trebuie să-l huiduim în continuare și să-l vindem la Real Madrid cât mai repede”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de suporterii lui PSG pe Twitter. Aceștia au fost reduși la tăcere încă din prima jumătate de oră a meciului cu Strasbourg.

Reclamă

Kylian Mbappe, la un pas de Real Madrid! „Galacticii” pregătesc o ofertă de nerefuzat

Viitorul lui Kylian Mbappe este incert în acest moment. Chiar dacă PSG se aşteaptă ca superstarul să rămână pentru a juca alături de Lionel Messi, acesta este cu gândul la transfer.

Real Madrid îl vrea cu orice preţ şi este pregătită să facă o ofertă de 120 de milioane de euro, scrie AS.com. De remarcat este faptul că francezului îi expiră contractul în 2022 şi poate ajunge pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe are bonus uriaş promis de Real Madrid dacă va semna cu Real Madrid la anul. Florentino Perez i-ar fi promis o primă de instalare în valoare de 40 de milioane de euro, scrie El Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 160 de milioane de euro, Mbappe este cel mai valoros jucător al planetei. În vârstă de 22 de ani, acesta a cucerit nu mai puţin de 10 trofee, printre care se numără patru titluri în Franţa şi Campionatul Mondial din 2018.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și