Închide meniul

Kylian Mbappe a fost făcut praf de un fost campion mondial: „Ai idee cum funcționează Real Madrid?”

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 22:56

Reclamă
Kylian Mbappe a fost făcut praf de un fost campion mondial: Ai idee cum funcționează Real Madrid?”

Orleans - PSG 1-4 şi Bordeaux - Nice 2-3

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a fost făcut praf de un fost campion mondial. Este vorba despre Emmanuel Petit, fost mijlocaș legendar francez, care a cucerit Cupa Mondială alături de selecționata din Hexagon în anul 1998.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care fostul internațional l-a făcut praf pe Mbappe este legat de un posibil transfer al atacantului la Real Madrid. Petit este de părere că oficialii de pe Santiago Bernabeu nu vor mai fi atât de insitenți în cazul acestuia.

Kylian Mbappe a fost făcut praf de un fost campion mondial. Mesajul lui Emmanuel Petit

Campionul mondial din 1998 este de părere că Mbappe nu va mai avea aceleași șanse de a ajunge la Real Madrid. Emmanuel Petit și-a motivat argumentele și a menționat faptul că oficialii „Los Blancos” se simt trădați, având în vedere faptul că superstarul de la PSG a decis să nu se transfere la Real în ultimele perioade de mercato.

Totodată, fostul internațional este de părere că echipa din capitala Spaniei nu poate avea mai multe staruri în aceași echipă.

”Real Madrid era dispusă să pună covorul roșu și o sumă uriașă de bani. Erau gata să facă orice. Dar acum nu va fi la fel. De ce? Pentru că se simt trădați.

Reclamă

Îl au pe Bellingham acum. Crezi că Real poate avea mai multe staruri care să strălucească în același timp? Ai idee cum funcționează clubul Real Madrid? E foarte dificil. Sunt orgolii multe. Va fi doar un alt jucător”, a spus Emmanuel Petit, potrivit mundodeportivo.com.

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi a declarat că are un acord cu Kylian Mbappe. Preşedintele clubului PSG şi-a reiterat dorinţa ca starul francez să continue la campioana Franţei şi crede că gruparea pariziană rămâne cea mai bună opţiune pentru el, care devine jucător liber în această vară.

Kylian Mbappe încă nu s-a decis în privinţa viitorului său. Starul francez va deveni liber de contract la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau să ascund că îmi doresc ca Mbappe să rămână, cel mai bun jucător din lume este Kylian şi cel mai bun club pentru el este Paris. El are cel mai bun centru de antrenament din lume (noul Campus PSG – n.r.), cel mai bun antrenor din lume (Luis Enrique). În fiecare an joacă în Liga Campionilor, cu siguranţă suntem cel puţin în optimi, chiar în semifinală sau finală. Suntem acolo cu marile cluburi”, a declarat Al-Khelaifi la canalul RMC.

Al-Khelaifi a cerut presei să nu mai speculeze despre viitorul lui Mbappe: „Avem o mulţime de meciuri foarte importante, vă cer să-l lăsaţi pe Kylian în pace, lăsaţi-l în pace”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și