Închide meniul

Kylian Mbappe a scris istorie pentru PSG în Ligue 1! Borna impresionantă la care a ajuns superstarul francez în PSG – Monaco

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 23:05

Kylian Mbappe a scris istorie pentru PSG în Ligue 1! Borna impresionantă la care a ajuns superstarul francez în PSG – Monaco

Kylian Mbappe a scris istorie în tricoul lui PSG

Profimedia

Kylian Mbappe a scris istorie pentru PSG în Ligue 1

Kylian Mbappe a scris istorie în tricoul lui PSG în Ligue 1. Superstarul francez a devenit cel mai tânăr jucător, 22 ani şi 357 de zile, care marchează 100 de goluri pentru o echipă din campioantele de top ale Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a reuşit „dubla” în confruntarea cu Monaco, echipă care l-a lansat în fotbalul mare. Acesta a deschis scorul din penalty, în minutul 12, şi a majorat avantajul echipei sale din pasa lui Lionel Messi.

Citește și:

Kylian Mbappe, „dublă” în 7 minute împotriva lui Club Brugge în UEFA Champions League

Kylian Mbappe este pe val la PSG. Vedeta echipei pariziene e în formă maximă și a reușit o „dublă” de senzație în primele minute ale meciului cu Club Brugge, din ultima etapă a fazei grupelor din UEFA Champions League.

Kylian Mbappe a înscris în poarta lui Club Brugge după doar 72 de secunde. Fotbalistul de doar 22 de ani a profitat de o gafă a belgienilor și a marcat cu un șut lângă bară, din apropierea portarului advers. Este cel mai rapid gol al lui PSG în Champions League din 2016 până în prezent.

Reclamă

Peste doar câteva minute, Mbappe a marcat din nou. Starul lui PSG a înscris după o pasă genială a lui Angel Di Maria. Kylian a reluat balonul fără preluare, deși mingea i-a venit din spate.

Cu cele două goluri înscrise în poarta lui Club Brugge, Kylian Mbappe a ajuns la 31 de reușite în UEFA Champions League. La 22 de ani și 352 de zile, francezul e cel mai tânăr jucător din istoria competiției care reușește această performanță.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și